x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
Bitdefender GravityZone Business Security Mareste

Bitdefender GravityZone Business Security 1 an, electronica

Nou

Securitate usor de instalat si de monitorizat de la distanta dintr-o consola cloud unica. 

Pretul afisat este valabil pentru o licenta de 1 an. 

Pentru un alt numar de useri sau alt tip de licenta (guvernamentala, educationala sau reinnoire) contactati-ne pe adresa COMENZI@QMART.RO.

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

335,34 lei *fara TVA 19%

399,05 lei *cu TVA 19%

Solutie antivirus si antimalware pentru afaceri care se claseaza in mod constant pe primul loc potrivit testelor independente de evaluare.

Securitate usor de instalat si de monitorizat de la distanta dintr-o consola cloud unica.

Convenabila: Include protectie pentru server si desktop, detectarea intruziunilor si functii de filtrare web.

Securitate nr. 1 pentru desktopuri si servere fizice si virtuale, pe platforma Windows, Mac sau Linux - administrate si monitorizate de la distanta prin intermediul browserului web.

Caracteristici Ce inseamna acest lucru pentru afacerea dumneavoastra?

Tehnologii antivirus si antimalware premiate

Folosind tehnologii de detectare actualizate constant, Bitdefender poate depista amenintari avansate sau de tip ziua 0 pe care alte solutii le rateaza, avand in acelasi timp cel mai mic impact posibil asupra performantelor sistemului.

Puteti sa nu va mai faceti griji pentru infectii sau functionarea incetinita

Folosirea solutiei de securitate Bitdefender ofera afacerii dumneavoastra avantajul impotriva atacurilor de tip malware. Va puteti concentra asupra afacerii dumneavoastra stiind ca Bitdefender va protejeaza impotriva virusilor, aplicatiilor spyware, worm, troian si rootkit.

Protectia statiilor de lucru si a serverelor

Puteti folosi dispozitivele din licenta dumneavoastra pentru a proteja statiile de lucru si serverele. Numarul de servere nu ar trebui sa depaseasca 30% din numarul total de dispozitive din licenta.

Oferta completa eficienta din punct de vedere al costurilor

Puteti folosi o singura solutie cu un pret convenabil pentru a proteja calculatoarele angajatilor dumneavoastra, precum si serverele pe care le folositi.

Control web si al aplicatiilor inclus

Bitdefender GravityZone Business Security va ofera posibilitatea de a restrictiona sau bloca de la distanta accesul angajatului la anumite aplicatii si pagini web.

Productivitate si protectie marite

Restrictionarea accesului la anumite aplicatii si website-uri poate imbunatati productivitatea angajatului, precum si securitatea.

Firewall, Detectarea intruziunilor, Filtrare web, Consultant cautare

Firewall-ul, IDS si functiile de filtrare web sunt esentiale pentru protejarea impotriva amenintarilor de pe internet, cum ar fi cele de tip hacking si phishing.

Solutie de securitate cu toate functiile

Spre deosebire de alte solutii, care nu ofera protectie firewall si web sau percep un cost pentru aceste capacitati, Bitdefender GravityZone Business Security include aceste functii fara costuri suplimentare

Consola web simpla, dar puternica

Consola de administrare de la nivel local sau gazduita in cloud, cu instrumente de control de finete, controleaza grupurile imbricate, carantina la distanta, locatiile si optiunile de scanare care pot fi configurate.

Economisiti timp cu o administrare mai eficienta

Persoanele fara aptitudini tehnice pot face cu usurinta setarile de protectie folosind consola gazduita in cloud, in timp ce administratorii experimentati vor gasi instrumentele de control de finete de care au nevoie pentru a fluidiza procesul de securitate.

Protejati desktop-urile sau serverele virtuale

Bitdefender GravityZone Business Security protejeaza aparatele virtuale cu cea mai mica amprenta de resurse obtinuta in probele AV-Test din 2014.

Solutie completa

Este usor sa administrati desktop-uri sau servere virtuale de pe aceeasi consola.

Alte caracteristici:

 • Antivirus si antimalware: semnaturi, euristica, monitorizare continua a proceselor si o retea globala de informare cu privire la amenintari.
 • Firewall bidirectional cu detectia/prevenirea intruziunilor. Firewall-ul personal bidirectional, cu functie de detectare a intruzuiunilor, este esential pentru blocarea intruziunilor si a tentativelor de deturnare.
 • Consultant cautare si filtrare web. Website-urile care pot reprezenta un pericol sunt marcate in rezultatele cautarii, iar paginile care sunt recunoscute ca fiind periculoase sunt blocate.
 • Protectie Date: impiedicati pierderea datelor confidentiale prin setarea de filtre care vor bloca transmiterea de astfel de informatii.
 • Controlul accesului utilizatorului la internet si anumite aplicatii. Restrictionati sau blocati accesul angajatului la anumite aplicatii sau pagini web.
 • Moduri de utilizator privilegiat si utilizator restrictionat. Puteti opta sa permiteti sau nu utilizatorilor sa modifice setarile de securitate pentru sistemul propriu.
 • Administrarea carantinei la distanta si la nivel local. Carantina este pastrata la nivel local, dar poate fi administrata centralizat din consola de control.
 • Politici de securitate si grupuri de calculatoare imbricate. Atribuiti politici de securitate pentru companii sau grupuri de calculatoare.
 • Suport in mai multe limbi. Solutia este disponibila in limbile engleza, germana, spaniola, franceza si romana.
 • Control in timp real al utilizatorilor aflati la distanta (consola cloud). Folosind consola de administrare gazduita de Bitdefender puteti controla si monitoriza in timp real utilizatorii aflati la distanta.
 • Optiune de descoperire a retelei si configurare in masa de la distanta. Dupa ce instalati Bitdefender pe un calculator, sistemele neprotejate sunt detectate automat si puteti configura protectia de la distanta pe toate acestea.
 • Model de utilizator pe baza de roluri: in consola de administrare pot fi create conturi interne cu diferite drepturi de acces.
 • Configurarea consolei plug-and-play (locale). Folosirea unei instalari pre-configurate a aplicatiei virtuale inseamna ca in doar 30 de minute consola poate fi gata de utilizare, nu in mai multe ore sau zile, cum se intâmpla cu alte solutii.
 • Consola web disponibila imediat (cloud): intrucat Bitdefender gazduieste infrastructura de administrare, consola web este disponibila imediat dupa inscriere.
 • Controlul dispozitivelor si scanarea USB: Minimizati riscul de infectii si de pierdere a datelor prin scanarea automata a dispozitivelor USB si controlul dispozitivelor.
 • Dezinstaleaza solutiile concurente: in timpul instalarii, Bitdefender detecteaza solutii competitive si initiaza procesul de dezinstalare.
 • Endpoint Security Relay. Actualizarile produselor si semnaturilor pot fi distribuite mai eficient in retea printr-un sistem care functioneaza asemenea unui releu.
 • Jurnale de verificare. Actiunile efectuate in consola de administrare pot fi urmarite in jurnalele de verificare.
 • Notificari prin e-mail. Setati declansarea automata a notificarilor prin e-mail atunci când au loc anumite evenimente.
 • Monitorizarea panoului de bord si a rapoartelor. Monitorizati la nivel central situatia organizatiei in ceea ce priveste securitatea folosind rapoarte la cerere sau programate.

Scrieţi un review

Bitdefender GravityZone Business Security 1 an, electronica

Bitdefender GravityZone Business Security 1 an, electronica

Securitate usor de instalat si de monitorizat de la distanta dintr-o consola cloud unica. 

Pretul afisat este valabil pentru o licenta de 1 an. 

Pentru un alt numar de useri sau alt tip de licenta (guvernamentala, educationala sau reinnoire) contactati-ne pe adresa COMENZI@QMART.RO.

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare