x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
Promotie! Bundle Cisco AMP si Umbrella Mareste

Bundle Cisco AMP si Umbrella

Nou

Cisco AMP si Umbrella impiedica hackerii sa va atace dispozitivele sau conexiunea de internet. Pastrati-va datele in siguranta cu cele mai bune solutii de securitate oferite de Cisco.

Impreuna cu CISCO Romania am pregatit cele mai bune preturi de licentiere pentru AMP si UMBRELLA! Contacteaza-ne!

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

Cisco AMP (Advanced Malware Protection) 

Cisco AMP detecteaza, blocheaza, analizeaza si remediaza atacurile avansate. Protectia anti-malware este extinsa astfel incat toate actiunile sunt analizate in detaliu pentru a putea stopa orice amenintare. Protectia este atat la nivel de cloud, cat si de la retea pana la dispozitiv. Identificarea amenintarilor se face intr-un timp scurt si se actioneaza imediat, datorita retelei vaste de informatii de securitate Cisco.

Monitorizare și analiza continua, vizibilitate si control

AMP ofera monitorizare si analiza continua la nivelul retelei extinse, dar si inainte, in timpul si dupa finalizarea procesului de atac. Prin combinarea expertizei in domeniul analitic si al amenintarilor avansate cu solutiile Cisco de securitate, beneficiati de vizibilitate si control fara precedent, precum si de o abordare complexa in gestionarea atacurilor malware avansate.

Cognitive Threat Analytics

Cisco a adaugat in modulul de AMP si Cognitive Threat Analytics, un sistem foarte intuitiv care utilizeaza modelul comportamental si detectia anomaliilor pentru a identifica activitatea malitioasa si a reduce timpul de identificare a amenintarilor active din interiorul retelei.

Identificarea si oprirea amenintarilor in timpul atacului cibernetic

Identificarea amenintarilor prin semnaturile malware (ex. Antivirus), care poate lua saptamani sau luni pentru crearea unei noi mostre de malware, este realizata intr-un timp mult mai mic. AMP utilizeaza a o combinatie intre reputatia fisierului, sandboxing (verificarea fisierului intr-un spatiu izolat) si analiza retrospectiva a fisierului pentru a identifica si opri amenintarile in timpul atacului cibernetic.

Cisco Umbrella 

Cisco Umbrella are grija sa identifice locatiile si actiunile atacatorilor si sa le tina la distanta de dvs. Navigarea este acum mult mai placuta si sigura, deoarece Cisco impiedica orice fel de conexiune neautorizata sau potentiale infectii cu virusi. Aveti vizibilitate maxima asupra utilizatorilor, dispozitivelor conectate si asupra conexiunilor la internet, indiferent de locatie.

Vizibilitate completa asupra dispozitivelor conectate

Cisco Umbrella ofera o vizibilitate completa asupra conexiunilor la internet in orice locatie, asupra dispozitivelor conectate si a utilizatorilor, blocand atacurile chiar inainte ca acestea sa ajunga la dispozitivele din reteaua dumneavoastra.

Preventie avansata

Prin analiza continua si invatarea comportamentului traficului internet la nivel global, Cisco Umbrella descopera in mod automat locatiile si actiunile atacatorilor, blocand in mod automat cererile de conectare la destinatii periculoase chiar inainte de a se efectua conexiunea.

Previne transferul neautorizat al datelor confidentiale

Cu Cisco Umbrella veti putea opri atacurile de tip phishing (ademenirea utilizatorului sa acceseze un anumit link), potentialele infectii cu malware (virusi) sau a celor de tip Callbacks (conexiuni neautorizate), identificand dispozitivele afectate mai repede, astfel incat sa fie prevenit transferul neautorizat al datelor cu caracter confidential.

Compatibila cu solutiile dumneavoastra actuale

Fiind livrata din Cloud, Cisco Umbrella va ofera o tehnologie de securitate eficienta si automata, deschisa integrarii cu solutiile pe care le utilizati in prezent. De asemenea, este foarte simplu de utilizat si instalat.

Scrieţi un review

Bundle Cisco AMP si Umbrella

Bundle Cisco AMP si Umbrella

Cisco AMP si Umbrella impiedica hackerii sa va atace dispozitivele sau conexiunea de internet. Pastrati-va datele in siguranta cu cele mai bune solutii de securitate oferite de Cisco.

Impreuna cu CISCO Romania am pregatit cele mai bune preturi de licentiere pentru AMP si UMBRELLA! Contacteaza-ne!

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare