x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2170, PS2

QW2170-BKK3S

Nou

Cititorul de coduri de bare Datalogic QuickScan QW2170 este prevazut cu interfata PS2 si echipat cu stand pentru a facilita optiunea de citire handsfree.

Pret valabil in limita stocului furnizorului.

Termen de livrare: 5-7 zile lucratoare

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP

Pret: 369,00 lei
*fara TVA 19%

Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general. Cititorul de coduri de bare liniar Quickscan Lite QW2170 este un produs versatil creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si truncate. Acest cititor este perfect pentru retail, industria usoara, procesarea documentelor sau pentru mediul de financiar-bancar.

Cititorul de coduri de bare Datalogic QW2170 este mic si usor iar designul sau ergonomic il face confortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritatea codurilor 1D (lineare) si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice. Motorul de scanare imager ultra-performant permite utilizatorilor sa scaneze la unghiuri wide fara a fi necesar sa mareasca distanta de scanare.

Pentru Datalogic QW2170 a fost special conceput un stand din material plastic dur ce poate fi strans cu usurinta pentru a fi folosit ca un holder in locul unui stand, alaturi de capul reglabil pentru a ajusta unghiuri diferite. Cititorul se poate prinde atat in plan orizontal cat si in plan vertical, pe perete.

Scanner-ul de coduri de bare Datalogic QW2170 este dotat cu tehnologia "Green Spot", o tehnologie certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe codul de bare citit. Cand scannerul este in modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul de bare pentru o citire rapida si intuituva.

Tehnologia Green Spot se dovedeste a fi foarte utila in mediile zgomotoase unde operatorul sesizeaza cu dificultate sunetul ce confirma citirea cu succes a unui cod de bare.

Modelul QW2170-BKK3S este disponibil cu interfata PS2 (keyboard) echipat cu stand pentru a facilita optiunea de citire handsfree. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin ofera caracteristici user-friendly ce simplifica pornirea procedurii chiar si pentru operatorii mai putin experimentati.
Caracteristici
Tip scanare1D
Formaportabil
Conectivitatecu fir
Tehnologie scanareimager
Viteza scanare400 scanari/sec
Interfata conexiunePS2 (keyboard)
Rezistentafactor de protectie: IP42
Coduri de bareUPC/EAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 TriOptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, GS1 DataBar (formerly RSS) variants, China Post
Temperatura de operare0°C – 50°C
Alimentare5 V +/- 10%
Alteleunghi larg de scanare
green spot
imager protejat de cauciuc turnat
stand compact multi-pozitional
rezistent la multiple caderi de la o inaltime de 1.5 m
Dimensiuni170 x 65 x 70 cm
Greutate120 g
Culoarenegru

buy online at DealsPolo

Scrieţi un review

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2170, PS2

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2170, PS2

Cititorul de coduri de bare Datalogic QuickScan QW2170 este prevazut cu interfata PS2 si echipat cu stand pentru a facilita optiunea de citire handsfree.

Pret valabil in limita stocului furnizorului.

Termen de livrare: 5-7 zile lucratoare

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare