x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
Comodo Web Inspector Mareste

Comodo Web Inspector

Nou

Comodo Web Inspector este un serviciu furnizat din cloud care inspecteaza programele malware pe site-uri, detecteaza orice vulnerabilitati ale serverului web si va protejeaza site-ul de mii de amenintari de securitate, in fiecare zi.

Pretul afisat este valabil pentru 1 an. Alegeti pachetul dorit.

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

418,60 lei *fara TVA 19%

498,13 lei *cu TVA 19%

Comodo Web Inspector incorporeaza tehnologia de scanare in vederea asigurarii conformitatii PCI pentru magazinele online care accepta platile prin card de credit. Prin aceasta functie site-ul este monitorizat si mentinut in conformitate cu standardele obligatorii ale industriei de card de plata.

Caracteristici

Scanarea zilnica impotriva malware: Protejeaza site-ul web impotriva atacurilor hackerilor. Veti fi notificat imediat daca o problema este descoperita.

Monitorizare listare de tip "blacklist": Verificare completa zilnica pentru a va asigura ca site-ul dvs. nu este pe lista neagra a motoarelor de cautare.

Notificare imediata: Comodo Web Inspector detecteaza orice malware sau vulnerabilitate si va notifica imediat prin e-mail, astfel incat sa puteti pastra site-ul in conditii de siguranta.

Scanarea PCI: Comodo Web Inspector va asigura conformitatea PCI si va ofera flexibilitatea de a programa scanari de conformitate in functie de preferinte. Comodo Web Inspector este singurul produs de securitate dedicat site-urilor web, care include aceasta caracteristica importanta pentru a va ajuta sa evitati orice penalitati sau amenzi. Este o cerinta in domeniu, ca toate site-urile care stocheaza, proceseaza sau transmit datele posesorilor de carduri de plata sa fie conforme PCI. Comodo este companie autorizata pentru scanari de conformitate PCI.

Securitatea bazelor de date: Hackerii incearca in mod constant sa utilizeze tehnici de tip "SQL Injection" pentru a avea acces la informatii sensibile ale clientilor cum ar fi numele de utilizator, parole sau date de companie, informatii ale cardurilor de credit, detalii ale tranzactiei stocate in baza de date. Comodo Web Inspector testeaza si se asigura ca baza de date de pe site-ul dvs. este sigura in cazul unor atacuri cibernetice.

Web Inspector Trust Seal: Comodo Web Inspector are atasat un sigiliu dinamic care poate fi afisat in site, iar astfel toti vizitatorii vor vedea ca site-ul dumneavoastra este scanat pentru vulnerabilitati si malware. Seal logo-ul genereaza informatii dinamice despre controalele pentru Blacklist, malware, phishing sau activitati suspecte.

     Pachete si preturi  Starter     Plus    Premium Enterprise

Numar de pagini scanate (1 domeniu)*

50

250

750

1000

Asistenta prin telefon


Trust Seal

PCI de scanare conformitate

Scanare zilnica malware

Monitorizare blacklist

Scanare zilnica pentru vulnerabilitati

Securitatea retelei

Notificari imediate

Verificare impotriva ultimelor versiuni de malware

Monitorizare continua

Nu necesita instalare de software local

Interfata de management intuitiva

Pret EURO/ an

€ 91

€ 164

€ 164

€ 164

*Pachetele Comodo Web Inspector sunt pentru un singur domeniu. Toate paginile scanate trebuie sa fie pe un singur domeniu.

De ce Comodo?

Comodo este cel mai mare furnizor de certificate SSL din lume, expert in protectia si securitatea online. Comodo ofera o gama extinsa de servicii, cum ar fi: instrumente de scanare, Antispam Gateway, Cloud anti-virus si multe alte servicii. Comodo opereaza mai mult de 700.000 de clienti de afaceri din intreaga lume. 

Protectia si securizarea site-urilor

Site-urile web sunt zilnic supuse unor atacuri ce au ca scop furtul de informatii si crearea de daune companiilor detinatoare. In martie 2016, Google a raportat ca peste 50 de milioane de utilizatori ai site-urilor web au fost intampinati cu o anumita forma de avertisment ca site-urile vizitate au incercat fie sa fure informatii, fie sa instaleze software rau intentionat. In prezent Google raporteaza aproximativ 20.000 de site-uri web pe saptamana pentru programe malware si inca aproximativ 50.000 pe saptamana pentru phishing si furt de informatii .

Luptati impotriva hackerilor care incearca sa va atace site-ul cu Comodo Web Inspector.

Solutiile de protectie site si securizare site

  • Asigura protectia si siguranta site-ului web impotriva amenintarilor cibernetice
  • Realizeaza scanarea zilnica impotriva malware-ului
  • Raporteaza vulnerabilitatile server-ului web si modalitatile de remediere
  • Monitorizeaza si anunta raportarea site-ului in listele de blacklist
  • Protejeaza site-ul impotriva sistemelor de phishing
  • Scaneaza periodic PCI Compliance
  • Asigura clientii dvs. ca sunteti autorizat sa acceptati plati utilizand carduri de credit
  • Nu necesita instalarea unei aplicatii pe serverul web , solutia de securizare fiind oferita ca serviciu din cloud
  • Va notifica in cazul aparitiei unui malware, vulnerabilitati sau listarii in blacklist a site-ului

Scrieţi un review

Comodo Web Inspector

Comodo Web Inspector

Comodo Web Inspector este un serviciu furnizat din cloud care inspecteaza programele malware pe site-uri, detecteaza orice vulnerabilitati ale serverului web si va protejeaza site-ul de mii de amenintari de securitate, in fiecare zi.

Pretul afisat este valabil pentru 1 an. Alegeti pachetul dorit.

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare