x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Filtreaza

Disponibilitate
Condiție
Producator

Consultanta si proiectare Sunt 4 produse.

  • 1 499,00 lei (fara TVA)

    Servicii de analiza, evaluare si audit a infrastructurii IT&C. Pretul afisat corespunde unui audit pentru 30 utilizatori / dispozitive de lucru (statii, servere etc.). Pentru un numar mai mare de dispozitive/utilizatori, va rugam sa solicitati oferta la comenzi@qmart.ro.

    1 499,00 lei (fara TVA)
  • Proiectarea unei retele de comunicatii presupune o cablare structurata ce permite conectarea rapida, flexibila, eficienta si fiabila a tuturor echipamentelor de telecomunicatii ale unei companii.

  • Proiectarea unui Data Center reprezinta o suma de activitati de proiectare si planificare pentru realizarea unei zone de lucru a echipamentelor IT, zona care sa asigure fiabilitatea, performanta, eficienta energetica functionala, mentenabilitatea si posibilitatile de modificare/upgrade/dezvoltare.

  • Pentru a ne asigura ca proiectele pe care le implementam pentru clientii nostri se desfasoara in termenele agreate si in conformitate cu obiectivele stabilite, realizam lucrarile conform principiilor managementului de proiect. Astfel, alocam fiecarei lucrari un manager de proiect a carui responsabilitate principala este implementarea cu succes a...

  1 - 4 din 4 produse