x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
DigiTrafic Video - sistem contorizare si analiza flux persoane Mareste

DigiTrafic Video - sistem contorizare si analiza flux persoane

Nou

DigiTrafic este un sistem complet, care integreaza hardware si software, fiind capabil sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate intr-un anumit moment intr-un spatiu supus monitorizarii.

Pretul afisat este valabil pentru un abonament de 12 luni. Pretul nu include echipamentele de contorizare flux persoane.

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP

Pret: 849,00 lei
*fara TVA 19%

DigiTrafic este un sistem complet, care integreaza hardware si software, fiind capabil sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate intr-un anumit moment intr-un spatiu supus monitorizarii. Informatiile legate de traficul de persoane sunt stocate in baza de date a aplicatiei DigiView care genereaza analizele dorite de utilizator. Aceste analize fundamentate statistic sunt grupate in rapoarte detaliate legate de traficul de persoane, constituind astfel instrumente esentiale in activitatea managementului modern.

Adresabilitate

 • Retail: lanturi de magazine, galerii comerciale, mall-uri
 • Spatii pentru evenimente/Front-Desk: birouri de informare, cazinouri, galerii de arta, sali de evenimente, muzee, piscine
 • Cladiri si spatii publice: institutii, parcuri de distractie, biblioteci, sali de spectacole, cladiri de birouri, zone istorice, banci
 • Cercetari de marketing: institute de cercetare a pietei, firme de consultanta, centre comerciale

Destinata in mare masura spatiilor cu intrari mari, tranzitate intens, solutia DigiTrafic cu senzor video completeaza operatiunile de contorizare si inregistrare a fluxului de vizitatori, cu o analiza a comportamentului acestora, constituind un instrument de management utilizat cu eficienta maxima in vederea optimizarii activitatii si luarii deciziilor la nivel de top-management.

Contorizarea fluxului de persoane se realizeaza prin intermediul unui senzor video, pozitionat deasupra ariei care trebuie monitorizata si este orientat perpendicular pe sol. Dispozitivul DigiTrafic Video detecteaza, numara si inregistreaza intrarile si iesirile dintr-o si intr-o locatie.

Sistemul este compus dintr-o camera video cu sistem integrat de detectie persoane, cu inregistrarea sensului de mers (intrare/iesire) si un echipament de contorizare, memorare si trimitere date de trafic.

Caracteristici

 • Detectia traficului este bi-directionala (intrare/iesire), astfel incat poate fi detectat in orice moment gradul de incarcare per locatie
 • Zona de validare a trecerii este configurabila software, putand fi introduse pana la 4 linii de masurare configurabile, in functie de nevoi
 • Solutie ideala pentru spatii cu intrari largi, in care este posibila intrarea mai multor persoane simultan
 • Nu pot interveni factorii umani pentru a perturba intentionat functionarea (nu il pot bloca, nu pot trece pe sub el fara a fi contorizati, nu poate fi scos din priza si nici nu pot fi obturate zonele contorizate)
 • Posibilitatea de transmitere a datelor in timp real, configurarea facandu-se in intervale programabile, de ordinul minutelor
 • In cazul pierderii conexiunii la internet, datele se salveaza local (pe un server FTP) si se transmit in baza de date la reluarea conexiunii
 • Prezinta o memorie interna a datelor de pana la 24 luni
 • Datele pot fi stocate si pe un SD card

Transmiterea rapoartelor

Rapoartele sunt generate automat de catre aplicatia DigiView. Exista posibilitatea permanenta de configurare a acestora pe baza modulului de administrare si a manualului de utilizare. In masura in care doriti dezvoltarea unor noi analize, echipa Quartz Matrix va ofera suportul in personalizarea aplicatiei si implementarea acesteia.

Pentru a usura activitatea de generare si utilizare a rapoartelor, a fost dezvoltata o alta aplicatie a solutiei: DigiViewMail. Aceasta aplicatie permite transmiterea automata pe e-mail a rapoartelor cu frecventa si in intervalele dorite.

Beneficii

 • Maximizarea vanzarilor prin monitorizarea ratei de conversie
 • Maximizarea veniturilor din inchiriere prin identificarea zonelor cu trafic intens
 • Maximizarea performantei individuale a locatiilor din retea prin analize comparative pe zone
 • Monitorizarea eficientei campaniilor de marketing si a canalelor de comunicare
 • Maximizarea eficienta a resursei umane
 • Analize pentru rapoartele de marketing: trendul comparativ pe ani, sezonalitati, evenimente promotionale, lansari de produs
Pachete
Numar puncte de contorizare1
Back-upDA
Spatiu HDDNelimitat
TraficNelimitat
Pret/luna*

15 euro

10.5 euro

*Pret pachet: se va calcula in functie de numarul de puncte de contorizare

 **Servicii instalare si activare platforma DigiTrafic Video - 60 Euro

 **Pretul nu include echipamentele de contorizare flux persoane.

buy online at DealsPolo

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi un review

DigiTrafic Video - sistem contorizare si analiza flux persoane

DigiTrafic Video - sistem contorizare si analiza flux persoane

DigiTrafic este un sistem complet, care integreaza hardware si software, fiind capabil sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate intr-un anumit moment intr-un spatiu supus monitorizarii.

Pretul afisat este valabil pentru un abonament de 12 luni. Pretul nu include echipamentele de contorizare flux persoane.

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare