x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Hotel TV Samsung HE690

Nou

Hotel TV Samsung HE690 contribuie la transformarea unui TV obisnuit intr-o solutie all-in-one pentru managementul continutului si materialelor de divertisment.

Alegeti dimensiunea diagonalei intre 24, 28 sau 32 inch.

Termen de livrare: 5-7 zile

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP

Pret: 1 499,00 lei
*fara TVA 19%

Imbunatatiti vizibilitatea brandului si ofertele hotelului prin intermediul functiei Welcome Video Channel

Puneti la dispozitia oaspetilor informatii personalizate referitoare la ofertele hotelului, evenimente locale, atractii turistice prin intermediul a patru canale ce permit difuzarea concomitenta a diferitelor mesaje in functie de zona in care va doriti sa le transmiteti: lobby, restaurant sau camerele oaspetilor.

Facilitati accesul oaspetilor la divertisment si informatii 

Prin mixul de canale IPTV si RF, LYNK REACH 4.0 ofera acces oaspetilor la o gama mai larga de informatii si optiuni de divertisment ce poate fi adaptata la nevoile utilizatorilor in comparatie cu televizoarele obisnite. Astfel, puteti alcatui si activa la cerere o anumita configurare de canale pentru a oferi continut premium in schimbul unei anumite sume.

Oferiti servicii personalizate de la check-in pana la check-out 

Platforma LYNK REACH 4.0 de la Samsung se asigura ca oaspetii se bucura de o atentie personalizata si de acces convenabil la facilitatile si serviciile din locatie, pe intreaga durata a sejurului.

 • La check-in serverul LYNK REACH 4.0 utilizeaza serverul de administrare propriu hotelului (PMS) pentru a evalua informatiile unice ale oaspetilor si pentru a-i primi cu mesaje de intampinare personalizate.
 • Pe durata sejurului administratorii de hoteluri pot utiliza datele stocate in serverul LYNK REACH 4.0 pentru a trimite oaspetilor mesaje personalizate relevante sejurului acestora, de la portaluri pentru rezervari la restaurante la coordonarea cu alte servicii din locatie.
 • Check-out rapid: solutia LYNK REACH 4.0 evidentiaza si organizeaza toate sumele de plata ale oaspetilor intr-un singur ecran, permitand un proces de check-out mai rapid, care nu necesita o deplasare pana in hol.

Imbunatatiti experienta oaspetilor oferindu-le acces la informatii diverse in timp real 

Cu solutia LYNK REACH 4.0, hotelurile pot oferi oaspetilor o experienta specializata, adaptata programului sau motivelor vizitei acestora. Oaspetii pot avea acces usor la continuturi web, video sau aplicatii, inclusiv servicii hoteliere, informatii turistice, buletine meteo, informatii privind cursele aeriene si altele, cu suport multilingvistic, pe televizoarele din camera. De exemplu, televizoarele din camerele participantilor la o conferinta pot afisa o interfata personalizata si un meniu specific conferintei, inclusiv locatiile evenimentelor, alerte de intalnire si optiuni de divertisment. In plus, pentru accesul rapid si simplu al oaspetilor, pot fi afisate materiale video sau imagini ce promoveaza informatii turistice si evenimente locale, discounturi disponibile si altele.

Beneficiati de browser-ul H. pentru solutii interactive personalizate 

Cu H. Browser hotelurile nu sunt nevoite sa achizitioneze, sa instaleze si sa intretina componente hardware suplimentare precum receiverele VoD (STB). Ca platforma deschisa bazata pe IP, H. Browser permite integratorilor de sisteme sa furnizeze solutii complet personalizabile pentru browsere web, care ofera servicii si caracteristici interactive premium atat pentru continut gratuit, cat si pentru continut VoD.  

Conectivitate wireless dispozitive mobile - ecran

Ecranele HE69X de la Samsung imbogatesc experienta oaspetilor, servind drept centru de divertisment in camera, pentru mai multe dispozitive si cu o multitudine de functii de vizualizare personalizate. Functionalitatea Soft AP accepta pana la patru dispozitive mobile la o distanta de pana la doi metri. Odata conectati, oaspetii pot transfera continut personal, cum ar fi muzica, filme si fotografii de pe dispozitivele mobile pentru vizualizare pe ecranul mai mare.  

Imbunatatiti vizibilitatea brandului si ofertelor hotelului cu un canal video de intampinare 

Solutia LYNK REACH 4.0 permite hotelurilor sa utilizeze canale video de intampinare pentru a oferi oaspetilor informatii utile intr-un mod mai interesant. Prin incarcare simpla sau inserare de linkuri, administratorii de hotel pot personaliza o lista de canale de videoclipuri ce prezinta dotarile hotelului sau publicitate pentru oferte speciale, evenimente sau atractii locale. Astfel, hotelurile pot utiliza pana la patru canale pentru a prezenta simultan materiale video orientate catre anumite zone publice ale hotelului, cum ar fi afisarea in holuri sau restaurante, precum si in camerele de oaspeti. Capacitatea de a reda aceste promotii ofera o sursa suplimentara de venit pentru hoteluri si imbunatateste recunoasterea brandului.

Beneficiati de o instalare eficienta prin capabilitati plug-and-play imbunatatite 

Intr-un mediu hotelier aglomerat, timpul cheltuit cu instalarea si intretinerea ecranelor ar putea fi dedicat altor activitati, mai importante pentru dezvoltare. Cu ajutorul setarilor plug-and-play avansate, administratorii de hotel pot activa sute de ecrane de camera cu un efort minim.

Compatibilitate Headphone ID

Functia inclusa Headphone ID detecteaza castile conectate la mufele de extensie de langa pat, unde oaspetii pot sa conecteze pur si simplu castile pentru a asculta televizorul, fara a-i deranja pe ceilalti ocupanti ai camerei. Disponibilitatea compatibilitatii functiei Headphone ID poate varia in functie de regiune/tara.

Software Clock (Ceas software)

Oferiti oaspetilor dvs. posibilitatea sa verifice ora curenta pe televizor oricand au nevoie. Software Clock este o solutie de afisare a ceasului disponibila pe televizoarele hoteliere cu telecomanda.

Specificatii tehnice Hotel TV Samsung HG24EE690ABXEN:

Ecran

 • LED
 • Dimensiunea ecranului: 24, 28 sau 32 inch

Video

 • Tehnologie: HyperReal
 • Raport de contrast dinamic: Mega Contrast
 • Mod film: da

Audio

 • Tip difuzor: 12 CH
 • Iesire (RMS): 10 W (L: 5 W, R: 5 W)

Caracteristici generale

 • Procesor Quad Core
 • ConnectShare (USB 2.0 si HDD)
 • Limba: 27 de limbi europene
 • Subtitrare
 • Picture-In-Picture
 • Cautare automata canale
 • Oprire automata a alimentarii
 • Teletext (TTX)
 • Mod sport/fotbal

Conectivitate

 • HDMI x 2
 • USB
 • Ethernet (LAN)

Alimentare

 • Consum de energie (max.): 50 W
 • Consum de energie (tipic): 28 W

Accesorii

 • Telecomanda TM1240A si baterii
 • Cablu de alimentare
 • Ghid instalare
 • Cablu de date

Mai multe specificatii: Pagina producatorului

buy online at DealsPolo

Scrieţi un review

Hotel TV Samsung HE690

Hotel TV Samsung HE690

Hotel TV Samsung HE690 contribuie la transformarea unui TV obisnuit intr-o solutie all-in-one pentru managementul continutului si materialelor de divertisment.

Alegeti dimensiunea diagonalei intre 24, 28 sau 32 inch.

Termen de livrare: 5-7 zile

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare