x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Hotel TV Samsung HE890U

Nou

Hotel TV Samsung HE890U impreuna cu tehnologia avansata si rezolutia UHD ofera o experienta premium, interactiva, cu imagini realiste. 

Alegeti dimensiunea diagonalei intre 40, 49, 55 sau 65 inch.

Termen de livrare: 5-7 zile

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP

Pret: 4 999,00 lei
*fara TVA 19%

Ecranele avansate Hotel TV Samsung HE890U ofera un design sofisticat, ideale pentru hotelurile de lux 

Seria HE890U de la Samsung ofera o experienta premium, cu interactivitatea si conectivitatea necesare care va surprinde oaspetii. Ecranul are rolul unui adevarat spatiu tehnologic pentru informatii si divertisment si detine caracteristici recent adaugate, precum compatibilitatea cu dispozitive mobile si un player de muzica Bluetooth, functionalitati care sporesc confortul oaspetilor si capacitatile de consum de media fara a face rabat la calitatea vizuala.

Seria HE890U de la Samsung ofera, de asemenea, o gama de functii intuitive robuste care le dau hotelurilor posibilitatea sa furnizeze continut bogat in informatii pe un singur televizor sau pe grupuri de televizoare, de la mesaje de bun venit personalizate la noutati privind facilitatile hotelului.

Completati spatiul de lux cu un design exclusiv cu margini din metal 

Designul exclusiv, cu margini din metal veritabil al TV-ului HE890U, conceput pentru hoteluri de lux, asigura o ambianta premium, de inalta clasa, ce depaseste asteptarile oaspetilor pentru hotelurile de cinci stele.

Oferiti-le oaspetilor o experienta memorabila cu rezolutia UHD 

Datorita rezolutiei UHD (3840 x 2160) seria HD890U reda cele mai complexe detalii pentru o imagine stralucitoare si realista.

Imbunatatiti vizibilitatea brandului si ofertele hotelului prin intermediul functiei Welcome Video Channel

Puneti la dispozitia oaspetilor informatii personalizate referitoare la ofertele hotelului, evenimente locale, atractii turistice prin intermediul a patru canale ce permit difuzarea concomitenta a diferitelor mesaje in functie de zona in care va doriti sa le transmiteti: lobby, restaurant sau camerele oaspetilor.

Facilitati accesul oaspetilor la divertisment si informatii 

Prin mixul de canale IPTV si RF, LYNK REACH 4.0 ofera acces oaspetilor la o gama mai larga de informatii si optiuni de divertisment ce poate fi adaptata la nevoile utilizatorilor in comparatie cu televizoarele obisnite. Astfel, puteti alcatui si activa la cerere o anumita configurare de canale pentru a oferi continut premium in schimbul unei anumite sume.

Oferiti servicii personalizate de la check-in pana la check-out 

Platforma LYNK REACH 4.0 de la Samsung se asigura ca oaspetii se bucura de o atentie personalizata si de acces convenabil la facilitatile si serviciile din locatie, pe intreaga durata a sejurului.

 • La check-in serverul LYNK REACH 4.0 utilizeaza serverul de administrare propriu hotelului (PMS) pentru a evalua informatiile unice ale oaspetilor si pentru a-i primi cu mesaje de intampinare personalizate.
 • Pe durata sejurului administratorii de hoteluri pot utiliza datele stocate in serverul LYNK REACH 4.0 pentru a trimite oaspetilor mesaje personalizate relevante sejurului acestora, de la portaluri pentru rezervari la restaurante la coordonarea cu alte servicii din locatie.
 • Check-out rapid: solutia LYNK REACH 4.0 evidentiaza si organizeaza toate sumele de plata ale oaspetilor intr-un singur ecran, permitand un proces de check-out mai rapid, care nu necesita o deplasare pana in hol.

Imbunatatiti experienta oaspetilor oferindu-le acces la informatii diverse in timp real 

Cu solutia LYNK REACH 4.0, hotelurile pot oferi oaspetilor o experienta specializata, adaptata programului sau motivelor vizitei acestora. Oaspetii pot avea acces usor la continuturi web, video sau aplicatii, inclusiv servicii hoteliere, informatii turistice, buletine meteo, informatii privind cursele aeriene si altele, cu suport multilingvistic, pe televizoarele din camera. De exemplu, televizoarele din camerele participantilor la o conferinta pot afisa o interfata personalizata si un meniu specific conferintei, inclusiv locatiile evenimentelor, alerte de intalnire si optiuni de divertisment. In plus, pentru accesul rapid si simplu al oaspetilor, pot fi afisate materiale video sau imagini ce promoveaza informatii turistice si evenimente locale, discounturi disponibile si altele.

Conectivitate wireless dispozitive mobile - ecran

Ecranele HE890U de la Samsung imbogatesc experienta oaspetilor, servind drept centru de divertisment in camera, pentru mai multe dispozitive si cu o multitudine de functii de vizualizare personalizate. Functionalitatea Soft AP accepta pana la patru dispozitive mobile la o distanta de pana la doi metri. Odata conectati, oaspetii pot transfera continut personal, cum ar fi muzica, filme si fotografii de pe dispozitivele mobile pentru vizualizare pe ecranul mai mare.  

Beneficiati de o instalare eficienta prin capabilitati plug-and-play imbunatatite 

Intr-un mediu hotelier aglomerat, timpul cheltuit cu instalarea si intretinerea ecranelor ar putea fi dedicat altor activitati, mai importante pentru dezvoltare. Cu ajutorul setarilor plug-and-play avansate, administratorii de hotel pot activa sute de ecrane de camera cu un efort minim.

Specificatii tehnice Hotel TV Samsung HG40EE890UBXEN:

Ecran

 • LED
 • Dimensiunea ecranului:40, 49, 55 sau 65 inch

Video

 • Tehnologie: UHD Up-Scaling
 • Raport de contrast dinamic: Mega Contrast

Audio

 • Tip difuzor: 2 CH
 • Iesire (RMS): 20 W (L: 10 W, R: 10 W)

Caracteristici generale

 • Procesor Quad Core
 • ConnectShare (USB 2.0 si HDD)
 • Limba: 27 de limbi europene
 • Subtitrare
 • Picture-In-Picture
 • Cautare automata canale
 • Oprire automata a alimentarii
 • Teletext (TTX)

Conectivitate

 • HDMI x 2
 • USB x 2
 • Ethernet (LAN)
 • Wireless LAN integrat

Alimentare

 • Consum de energie (max.): 125 W
 • Consum de energie (tipic): 63 W

Accesorii

 • Telecomanda TM1480 + TM1240 si baterii
 • Cablu de alimentare
 • Ghid instalare
 • Cablu de date

Mai multe specificatii: Pagina producatorului

buy online at DealsPolo

Scrieţi un review

Hotel TV Samsung HE890U

Hotel TV Samsung HE890U

Hotel TV Samsung HE890U impreuna cu tehnologia avansata si rezolutia UHD ofera o experienta premium, interactiva, cu imagini realiste. 

Alegeti dimensiunea diagonalei intre 40, 49, 55 sau 65 inch.

Termen de livrare: 5-7 zile

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare