x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Hotel TV Samsung HE890W

Nou

Hotel TV Samsung HE890W reda cele mai complexe detalii pentru o imagine stralucitoare si realista datorita rezolutiei UHD. Seria HE890W ofera o combinatie unica de design inovator si tehnologii de afisare.

Alegeti dimensiunea diagonalei intre 55 sau 65 inch.

Termen de livrare: 5-7 zile

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

Pret: 9 099,00 lei
*fara TVA 19%

Ecranul curbat ofera un afisaj captivant si interactiv

Seria Hotel TV Samsung HE890W Curved UHD de la Samsung ofera o combinatie unica de design inovator si tehnologii de afisare, inclusiv calitate realista a imaginii si interactivitate, combinatie care vine in completarea unui brand elegant si care raspunde la asteptarile oaspetilor dvs. Prin intermediul LYNK REACH 4.0, managerii de hoteluri pot conecta modelele din seria HE890W cu infrastructura IP existenta pentru a facilita comunicarea cu oaspetii. LYNK REACH 4.0 le permite managerilor IT ai hotelurilor sa programeze de la distanta monitoare individuale sau grupuri de monitoare cu continut particularizat. Prin urmare, seria HE890W elimina cheltuielile suportate cu personalul hotelului pentru vizite individuale in camere si cu receiverele STB (set-top box) separate pentru transmiterea de actualizari si pentru interactiunea cu oaspetii.

Oferiti-le oaspetilor o experienta memorabila cu rezolutia UHD 

Datorita rezolutiei UHD (3840 x 2160) seria HE890W reda cele mai complexe detalii pentru o imagine stralucitoare si realista.

Imbunatatiti vizibilitatea brandului si ofertele hotelului prin intermediul functiei Welcome Video Channel

Puneti la dispozitia oaspetilor informatii personalizate referitoare la ofertele hotelului, evenimente locale, atractii turistice prin intermediul a patru canale ce permit difuzarea concomitenta a diferitelor mesaje in functie de zona in care va doriti sa le transmiteti: lobby, restaurant sau camerele oaspetilor.

Facilitati accesul oaspetilor la divertisment si informatii 

Prin mixul de canale IPTV si RF, LYNK REACH 4.0 ofera acces oaspetilor la o gama mai larga de informatii si optiuni de divertisment ce poate fi adaptata la nevoile utilizatorilor in comparatie cu televizoarele obisnite. Astfel, puteti alcatui si activa la cerere o anumita configurare de canale pentru a oferi continut premium in schimbul unei anumite sume.

Oferiti servicii personalizate de la check-in pana la check-out 

Platforma LYNK REACH 4.0 de la Samsung se asigura ca oaspetii se bucura de o atentie personalizata si de acces convenabil la facilitatile si serviciile din locatie, pe intreaga durata a sejurului.

 • La check-in serverul LYNK REACH 4.0 utilizeaza serverul de administrare propriu hotelului (PMS) pentru a evalua informatiile unice ale oaspetilor si pentru a-i primi cu mesaje de intampinare personalizate.
 • Pe durata sejurului administratorii de hoteluri pot utiliza datele stocate in serverul LYNK REACH 4.0 pentru a trimite oaspetilor mesaje personalizate relevante sejurului acestora, de la portaluri pentru rezervari la restaurante la coordonarea cu alte servicii din locatie.
 • Check-out rapid: solutia LYNK REACH 4.0 evidentiaza si organizeaza toate sumele de plata ale oaspetilor intr-un singur ecran, permitand un proces de check-out mai rapid, care nu necesita o deplasare pana in hol.

Imbunatatiti experienta oaspetilor oferindu-le acces la informatii diverse in timp real 

Cu solutia LYNK REACH 4.0, hotelurile pot oferi oaspetilor o experienta specializata, adaptata programului sau motivelor vizitei acestora. Oaspetii pot avea acces usor la continuturi web, video sau aplicatii, inclusiv servicii hoteliere, informatii turistice, buletine meteo, informatii privind cursele aeriene si altele, cu suport multilingvistic, pe televizoarele din camera. De exemplu, televizoarele din camerele participantilor la o conferinta pot afisa o interfata personalizata si un meniu specific conferintei, inclusiv locatiile evenimentelor, alerte de intalnire si optiuni de divertisment. In plus, pentru accesul rapid si simplu al oaspetilor, pot fi afisate materiale video sau imagini ce promoveaza informatii turistice si evenimente locale, discounturi disponibile si altele.

Conectivitate wireless dispozitive mobile - ecran

Ecranele HE890W de la Samsung imbogatesc experienta oaspetilor, servind drept centru de divertisment in camera, pentru mai multe dispozitive si cu o multitudine de functii de vizualizare personalizate. Functionalitatea Soft AP accepta pana la patru dispozitive mobile la o distanta de pana la doi metri. Odata conectati, oaspetii pot transfera continut personal, cum ar fi muzica, filme si fotografii de pe dispozitivele mobile pentru vizualizare pe ecranul mai mare.  

Beneficiati de o instalare eficienta prin capabilitati plug-and-play imbunatatite 

Intr-un mediu hotelier aglomerat, timpul cheltuit cu instalarea si intretinerea ecranelor ar putea fi dedicat altor activitati, mai importante pentru dezvoltare. Cu ajutorul setarilor plug-and-play avansate, administratorii de hotel pot activa sute de ecrane de camera cu un efort minim.

Specificatii tehnice Hotel TV Samsung HG55EE890WBXEN:

Ecran

 • LED
 • Dimensiunea ecranului: 55 sau 65 inch

Video

 • Tehnologie: UHD Up-Scaling
 • Raport de contrast dinamic: Mega Contrast

Audio

 • Tip difuzor: 2 CH
 • Iesire (RMS): 20 W (L: 10 W, R: 10 W)

Caracteristici generale

 • Procesor Quad Core
 • ConnectShare (USB 2.0 si HDD)
 • Limba: 27 de limbi europene
 • Subtitrare
 • Picture-In-Picture
 • Cautare automata canale
 • Oprire automata a alimentarii
 • Teletext (TTX)

Conectivitate

 • HDMI x 2
 • USB x 2
 • Ethernet (LAN)
 • Wireless LAN integrat

Alimentare

 • Consum de energie (max.): 170 W
 • Consum de energie (tipic): 112 W

Accesorii

 • Telecomanda TM1480 + TM1240 si baterii
 • Cablu de alimentare
 • Ghid instalare
 • Cablu de date

Mai multe specificatii: Pagina producatorului


Pretul produsului include costul de 10 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Scrieţi un review

Hotel TV Samsung HE890W

Hotel TV Samsung HE890W

Hotel TV Samsung HE890W reda cele mai complexe detalii pentru o imagine stralucitoare si realista datorita rezolutiei UHD. Seria HE890W ofera o combinatie unica de design inovator si tehnologii de afisare.

Alegeti dimensiunea diagonalei intre 55 sau 65 inch.

Termen de livrare: 5-7 zile

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare