x

Contactează-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactăm noi?

Tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

KMR | Aplicatie software pentru managementul mentenantei

Nou

KMR (Keep the Machine Running) este o aplicatie software destinata managementului activitatii de mentenanta a echipamentelor dintr-o fabrica, companie, cladire de birouri etc. Rolul sau principal este acela de a organiza eficient intreaga activitate de mentenanta si de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activitatilor si costurilor asociate mentenantei.

Mai multe detalii

SEAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SEAP

Aplicatia KMR (Keep the Machine Running):

 • Intuitiva si usor de utilizat
 • Modul de ticketing – alocare sarcini de lucru tehnicieni (tichete / solicitari)
 • Configurabila pe roluri si permisiuni pentru personalul participant la mentenanta
 • Mentenanta preventiva si predictiva
 • Alerte, notificari si informatii in timp real
 • Rapoarte diversificate – revizii, interventii, utilaje, materiale, sarcini de lucru alocate
 • Mobilitate – interfata web (laptop, tableta, telefon)
 • Ofera istoricul activitatii de mentenanta

CARACTERISTICI

Raportare

 • Pot fi generate 10 tipuri de rapoarte pentru materiale, echipamente, revizii/interventii.
 • Rapoartele de materiale: top utilizari, top costuri, detalii utilizare material
 • Rapoarte de echipamente: top numar revizii, top costuri revizii, detalii revizii echipament
 • Rapoarte de revizii/interventii: top costuri, revizii/interventii intarziate, revizii ce urmeaza conform contorului de functionare, situatii similare
 • Rapoarte de sarcini de lucru alocate tehnicienilor: tichete si solicitari, manuale de utilizare a echipamentelor, manuale de service, procese verbale, istoricul reviziilor si interventiilor pentru fiecare echipament

Managementul reviziilor/interventiilor 

Planificarea si managementul mentenantei/interventiilor pentru fiecare echipament: tip revizie/mentenanta, tehnician/furnizor responsabil, data, alertare, status, diagnostic, sarcini, materiale folosite, documente asociate, costuri.

Managementul mentenantei preventive si predictive

Aplicatia are capabilitatea de a te atentiona inainte ca un utilaj sa se defecteze. Totul se realizeaza conform unui plan de lucru configurat in prealabil in aplicatie.

Managementul materialelor 

Acces in timp real la informatii actualizate despre materialele necesare pentru mentenanta/reparatii: denumire, producator, stoc existent, pret. Listele de materiale se pot importa si exporta din fisiere XLS. 

Managementul echipamentelor

Baza de date completa cu toate echipamentele supuse activitatii de mentenanta/reparatii. Adaugati aici toate echipamentele cu informatii despre: denumire, numar inventar, locatie, perioada de garantie, data punerii in functiune, contor de functionare, imagini, date suplimentare de interes. 

ADRESABILITATE

 • Producatori industriali
 • Office
 • Spitale, policlinici
 • Universitati, scoli
 • Firme de curierat
 • Administratie publica

BENEFICII

Planificare, monitorizare si implementare eficienta

Adio foi volante, dosare stufoase, hartii sau fisiere cu planificarea lucrarilor de mentenanta sau interventii! Cu aplicatia KMR, managementul mentenantei se face extrem de simplu, rapid si eficient. Asta inseamna ca nu mai pierdeti timp realizand pe hartii sau in mai multe fisiere managementul mentenantei - planificare, implementare, analiza rezultate. In aplicatia KMR aveti acces la informatiile care va intereseaza in orice moment si astfel luati decizii rapide si eficient.

Mentenanta preventiva si predictiva

Asigurati functionarea continua a echipamentelor si reduceti downtime-ul. Preveniti aparitia defectiunilor accidentale, reduceti uzura componentelor dinamice si statice. Reduceti costurile totale de mentenanta prin monitorizarea starii tehnice a echipamentelor si comportarii acestora in timp, in vederea stabilirii necesarului de lucrari de la prima reparatie planificata.

Control asupra activitatii

Aplicatia KMR va ofera o imagine de ansamblu asupra activitatii de mentenanta, precum si informatii specifice fiecarei actiuni implementate sau planificate. Aveti control deplin asupra intregii activitati (echipamente, materiale, responsabili) si asupra costurilor implicate. 

Modul de ticketing

Reduceti timpul de raspuns prin alocarea sarcinilor de lucru catre tehnicieni (tichete / solicitari), evaluati personalul si intocmiti rapoarte de activitate. Distribuiti in mod echilibrat sarcinile si monitorizati eficient activitatile si productivitatea angajatilor.

Utilajele inregistrate in sistemul KMR sunt asociate unui QR Code unic care odata scanat permite tehnicienilor logati in sistem sa inceapa rezolvarea tichetelor atribuite per fiecare utilaj. Astfel este inregistrata activitatea angajatilor si statusul tichetelor.

Pe langa gestionarea tichetelor, simpla scanare a QR Codului ofera angajatilor autorizati acces instant la informatii despre utilaj (specificatiile tehnice, istoricul mentenantei, ore de functionare, status revizie, manuale de utilizare si orice alt material necesar pentru desfasurarea activitatii).

Arhivare si istoricul activitatii 

Arhivati in aplicatie orice material pe care il considerati util pentru activitatea de mentenanta - manuale de utilizare a echipamentelor, manuale de service, procese verbale etc. Aveti acces rapid si facil la istoricul reviziilor si interventiilor pentru fiecare echipament. Analizati si realizati mentenanta preventiva pe baza simptomelor si cauzelor de defectiune intalnite in istoricul echipamentului. 

Raportare specifica 

Realizati analize si luati decizii pe baza rapoartelor specifice generate de aplicatie. Raportarea KMR include informatii extrem de utile pentru management, departamentul economic si departamentul de mentenanta.

 • Validati calitatea activitatilor de lucru. Puteti detecta rapid echipamentele cu defectiuni frecvente, pot fi identificate actiuni abuzive sau irelevante, zonele ce dau cele mai bune rezultate si care sunt zonele in care se inregistreaza pierderi
 • Gestionati inventarul si raportarea bugetului in functie de necesitati
 • Puteti afla informatii legate de echipamentele mai eficiente sau mai slabe in functie de cele care produc cele mai multe cheltuieli de intretinere (top cheltuieli, top utilizari, top revizii etc.)
 • Optimizati activitatea angajatilor si productia utilizand previzionate
 • Analizati impactul masurilor implementate
 • Dovediti eficienta in management si productie a companiei pentru atragerea de noi contracte

Mobilitate

Tot timpul informat in timp util cu privire la activitatea desfasurata. Interventii rapide pentru corectarea neregularitatilor. Aplicatia dispune de interfata web ce va permite acces la informatii in permanenta de oriunde este internet, indiferent daca utilizati calculator, tableta sau telefon mobil.

Notificari si alerte E-MAIL + SMS

Simplificati procesul si cresteti rapiditatea efectuarii interventiilor de lucru. Aveti acces in timp real la informatii / decizii, aveti siguranta ca informatiile exacte si detaliate sunt transmise catre persoanele potrivite, la momentul potrivit.

Referinte: Artifex Focsani

”Prin utilizarea KMR la Artifex, am reusit sa ne atingem obiectivele propuse: un registru detalitat al tuturor echipamentelor noastre, un plan de intretinere preventiva si reducerea costurilor cu mentenanta. Pe tot parcursul procesului de consultanta, am avut parte de suport atat din partea echipei de vanzari, cat si pe parte tehnica, beneficiind in final de instruirea necesara pentru utilizarea eficienta a aplicatiei.”

buy online at DealsPolo

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi un review

KMR | Aplicatie software pentru managementul mentenantei

KMR | Aplicatie software pentru managementul mentenantei

KMR (Keep the Machine Running) este o aplicatie software destinata managementului activitatii de mentenanta a echipamentelor dintr-o fabrica, companie, cladire de birouri etc. Rolul sau principal este acela de a organiza eficient intreaga activitate de mentenanta si de a oferi personalului responsabil control asupra echipamentelor, materialelor, activitatilor si costurilor asociate mentenantei.

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este negoie sa va inregistrati

Daca întrebarea pe care o aveți nu are deja un raspuns aici, utilizați formularul de mai jos pentru a pune întrebarea.

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare