x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Laborator digital pentru limbi straine ProLang pentru 28 elevi

Nou

Laboratorul digital pentru limbi straine ProLang pentru 28 elevi reprezinta o solutie moderna pentru cresterea calitatii si eficientei procesului de invatamant.

Producator: Quartz Matrix 

Mai multe informatii pe WWW.PROLANG.RO

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

18 200,00 lei *fara TVA 19%

21 658,00 lei *cu TVA 19%

Dezvoltat in Departamentul de Cercetare-Dezvoltare Quartz Matrix, ProLang a castigat premiul Uniunii Generale a Industriasilor din Romania “Marca de Aur” la evenimentul Fabricat in Romania 2002.

Scopul dezvoltarii acestui laborator digital este de a creste gradul de implicare si participare al elevilor in exercitii de invatare a limbilor straine si de a oferi posibilitatea de a exersa vorbirea intr-un grad mai ridicat decat intr-o clasa traditionala. ProLang este dezvoltat pentru a asigura infrastructura audio necesara predarii moderne a limbilor straine.

Adresabilitate:

Unitati scolare si centre de invatare limbi straine care doresc cursanti pregatiti pentru sustinerea examenelor la diferite limbi straine

Unitati scolare si centre de formare care doresc desfasurarea cursurilor pe diverse grupe sau nivele de pregatire (incepatori, avansati etc.), aplicatiile avand grad diferit de dificultate.

Laboratorul ProLang este compus din:

Aplicatia software ProLang

Asigura controlul clasei si mixarea diverselor surse sonore (microfoane elevi si profesor, inregistrari audio PC, sunet CD/DVD, youtube, aplicatii, platforme sau software educational etc.) conform comenzilor date de profesor, corelat cu planul de activitati la clasa. Se asigura astfel un suport audio dinamic si atractiv pentru ora de curs. Diversele configuratii de clasa, sincronizate cu activitatile desfasurate, se pot salva sau reincarca de catre profesor. Aplicatia software dispune de un inregistrator pentru sunet, in format digital, pe calculatorul profesorului, prin care se pot inregistra si reda diverse activitati de clasa. Profesorul are rolul gestionarului resurselor, evaluator al gradului de intelegere si asimilare, coordonator al parcursurilor de invatare, activitati pentru care are la dispozitie toate instrumentele aplicatiei software ProLang.

Aplicatia este structurata ca un pupitru de control interactiv. Profesorul, autentificat cu username si parola are pe monitor intreaga structura configurata a clasei si activitatea fiecarui elev. Profesorul are libertatea de a inregistra si configura clasele de elevi, de a adauga note sau comentarii legate de progresul fiecaruia.

Module elev

Prevazute cu casca, microfon si cu buton de semnalizare „mana ridicata” - asigura digitizarea sunetului de la microfonul elev si redarea sunetului digital in casca acestuia. Unitatile elev se cupleaza automat la reteaua digitala de date si permit comunicarea intre profesor-elev / elev-elev, activitatea fiind moderata de catre profesor prin intermediul aplicatiei software ProLang. Unitatile elev se alimenteaza local cu alimentatoare CA/CC individuale sau optional cu alimentatoare.

Retea de comunicatie digitala de tip wireless Wi-Fi

Asigura transferul fluxurilor digitale audio de la elevi la profesor si de la profesor la grupele de elevi. Reteaua este individuala si independenta la nivel de clasa, orice conexiune externa se face prin intermediul unui router Wi-Fi digital comandat de la consola profesorului. Routerul permite dirijarea fluxurilor audio si date digitale de la elevi (unicast) sau de la profesor (multicast la grupe de elevi), precum si securizarea informatiilor si transferul informatiilor de stare si configurare intre modulele elev si interfata software ProLang.

BENEFICII

Calitate ridicata a sunetului

Laboratorul ProLang ofera tuturor cursantilor, indiferent de locul pe care il ocupa in sala de curs, aceeasi calitate a sunetului. Astfel, cursantul il aude foarte bine pe profesor si, la randul sau, este auzit bine de catre acesta. Fiecare cursant poate asculta lectia/materialul audio la un nivel al sunetului pe care il doreste, astfel incat activitatea sa fie confortabila. Nu este pierduta nici o parte a materialului audio datorita transmisiei foarte bune a semnalului.

Eliminarea inhibitiilor

Castile cu microfon determina eliminarea inhibitiilor cursantilor, eliminand astfel inhibitia de a vorbi in fata unui auditoriu. Sunt incurajati cursantii timizi, care refuza sa vorbeasca in public. Profesorul se poate adresa unui singur student, elev sau unui grup fara a intrerupe activitatile celorlalte grupe.

Sporirea atentiei

Intrucat laboratorul permite cursantilor sa asculte individual lectiile, atentia acestora este atrasa doar de materialele care trebuie studiate, dezvoltand abilitatile de citire si pronuntie ale cursantilor.

Dezvoltare abilitati de ascultare

Abilitatile de ascultare sunt esentiale in crearea unui limbaj coerent si fluent. ProLang ajuta dezvoltarea acestor abilitati si ajuta la cresterea comunicaarii intre cursanti si profesori. Cursantii asculta in casti pronuntarea corecta a sunetelor in loc sa imite sunetele pe care le aud la colegi si care pot fi pronuntate gresit sau interpretate gresit.

Simultaneitatea activitatilor

Profesorul poate desfasura simultan mai multe activitati cu grupele de elevi / cursanti.

Eficienta

Profesorul poate supraveghea fiecare cursant in parte si poate conversa cu acesta intr-un mod mult mai eficient. De regula, intr-o clasa obisnuita, cursantii se opresc din activitatile lor cand profesorul sta de vorba cu unul dintre ei. Cu ProLang, cursantii isi pot continua activitatea, fara ca aceasta sa sufere intreruperi. Intr-o sesiune de predare, cursantii au mult mai multe posibilitati de a discuta cu profesorul, decat pe parcursul unui semestru intreg, chiar daca dimensiunea clasei este de 30 de cursanti.

Varietate

Laboratorul ProLang ofera varietate cursurilor predate. Rolul profesorului este accentuat prin captarea atentiei cursantilor pentru perioade de timp mai lungi. Utilizand materialele video impreuna cu cele audio, cursantul devine mai captivat de informatiile predate.

Disciplina

Profesorul poate sa creasca disciplina cursantilor la ore prin discutii individuale cu fiecare cursant in parte. Purtand casti, cursantii nu mai pot discuta la fel de usor intre ei (doar daca setarile profesorului permit acest lucru).

Inregistreaza

Activitatile se pot inregistra si salva in memoria calculatorului, facilitand procesul de reluare cu alte grupe.

Izolarea fonica

Setul de casti prevazute cu microfon asigura izolarea necesara desfasurarii unor activitati independente fara a perturba si fara a fi deranjat de ceilalti.

Confort acustic

De a fi auzit perfect de intreaga clasa fara a suprasolicita vocea fiind astfel redusa oboseala si stresul.

Grade diferite de dificultate

Utilizand gruparea cursantilor in functie de gradul de cunoastere si de invatare al acestora (incepator/avansat), profesorii pot crea o varietate de exercitii structurate pe grade diferite de dificultate. In functie de cunostintele detinute, se pot forma grupe distincte de cursanti pentru sustinerea exercitiilor practice.

Se bucura de ProLang:

 •   Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" – Iasi
 •   Universitatea Technica "Gheorghe Asachi" – Iasi
 •   Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" – Iasi
 •   Seminarul Ortodox "Sfantul Vasile cel Mare" – Iasi
 •   Grupul Scolar "Mihail Sturdza" – Iasi
 •   Academia de Studii Economice – Bucuresti
 •   Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida" – Bucuresti
 •   Colegiul Tehnic de Posta si Telecomunicatii "Gheorghe Airinei" – Bucuresti
 •   Colegiul Tehnic de Alimentatie si Turism "D. Motoc" – Bucuresti
 •   Liceul Teoretic Clasele I-XII "Mihail Kogalniceanu" – Snagov
 •   Universitatea "Stefan cel Mare" – Suceava
 •   Colegiul Economic "Dimitrie Cantemir" – Suceava
 •   Colegiul National "Stefan ce Mare" – Suceava
 •   Liceul Tehnic "Petru Musat" – Suceava
 •   Colegiul Tehnic "Al.I. Cuza" – Suceava
 •   Grupul Scolar Cajvana – Cajvana
 •   Colegiul National "Dragos Voda" – Campulung
 •   Colegiul Silvic "Bucovina" – Campulung
 •   Colegiul National "Nicu Gane" – Falticeni
 •   Colegiul Agricol Falticeni – Falticeni
 •   Colegiul Tehnic "Gheorghe Cartianu" – Piatra Neamt
 •   Colegiul National "Calistrat Hogas" – Piatra Neamt
 •   Liceul Sportiv – Piatra Neamt
 •   Grupul Scolar "Danubiana" – Roman
 •   Grup Scolar Roznov – Roznov
 •   Grupul Tehnic "Ion Creanga" – Targu Neamt
 •   Grupul Scolar Industrial "Alexandru Ioan Cuza" – Barlad
 •   Liceul Pedagogic "Al. Vlahuta" – Barlad
 •   Colegiul National "Gh. Rosca Codreanu" – Barlad
 •   Grupul Scolar Industrial "Ion Mincu" – Vaslui
 •   Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" – Bacau
 •   Colegiul Economic "Ion Ghica" – Bacau
 •   Colegiul National "Grigore Moisil" – Onesti
 •   Grupul Scolar de Ecologie si Protectia Mediului "Grigore Antipa" – Bacau
 •   Universitatea "Danubius" – Galati
 •   Seminarul Teologic Ortodox "Sfantul Apostol Andrei" – Galati
 •   Universitatea "Dunarea de Jos" – Galati
 •   Colegiul National Banatean – Timisoara
 •   Universitatea Politehnica Timisoara 


Pretul produsului include costul de 5 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Scrieţi un review

Laborator digital pentru limbi straine ProLang pentru 28 elevi

Laborator digital pentru limbi straine ProLang pentru 28 elevi

Laboratorul digital pentru limbi straine ProLang pentru 28 elevi reprezinta o solutie moderna pentru cresterea calitatii si eficientei procesului de invatamant.

Producator: Quartz Matrix 

Mai multe informatii pe WWW.PROLANG.RO

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare