x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
MatrixM - aplicatie monitorizare statii pompare Mareste

MatrixM - aplicatie monitorizare statii pompare

Nou

MatrixM - aplicatie monitorizare statii pompare si procese industriale, de telecitire si de trimitere comenzi de la distanta.

Solicitati oferta si detalii la comenzi@qmart.ro

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

Structura modulara SCADA MatrixM permite adaptarea la un numar practic nelimitat de aplicatii din zona monitorizarii, protectiei si controlului proceselor industriale, managementului proceselor din cladiri (BMS), managementului energetic; telecitirea consumurilor de energie electrica, gaz natural, utilitati (apa/abur/energie termica) din locatii; urmarirea bugetelor de consum alocate; trimiterea unor comenzi de cuplare/decuplare consumatori, de la distanta.

Structura modulara SCADA MatrixM permite:

  • adaptarea la un numar practic nelimitat de aplicatii din zona monitorizarii, protectiei si controlului proceselor industriale, managementului proceselor din cladiri (BMS), managementului energetic;
  • telecitirea consumurilor de energie electrica, gaz natural, utilitati (apa/abur/energie termica) din locatii;
  • urmarirea bugetelor de consum alocate;
  • trimiterea unor comenzi de cuplare/decuplare consumatori, de la distanta.

Modulul hardware poate comanda statii de pompare sau de mentinere a nivelului de lichid in rezervoare, cu comanda la distanta si vizualizare parametri. Prin interfetele analogice se pot prelua informatii de la senzori (temperatura, nivel, presiune, debit, curent, etc) ce se pot folosi in comanda locala a proceselor si trimite la distanta pentru vizualizarea parametrilor. Sistemul poate trimite automat alarme tip SMS direct de la dispozitivele de camp. Sistemul asigura desfasurarea proceselor de protectie si control locale si in cazul cand reteaua de date nu este disponibila. O alta utilizare imediata a sistemului o reprezinta monitorizarea functionala si telecomanda unor sisteme in centrele de date. Capabilitatea de a culege date, in timp real, de pe arii geografice extinse da posibilitatea instalarii unor retele de monitorizare, comanda si control de la nivel de camera/sectie la nivel de cladire/fabrica, oras si chiar la nivel de tara sau continent.

Solutia modulara SCADA MatrixM are in componeta:

  • un echipament hardware multifunctional (nod (hub) de comunicatie, cu interfata analogica si digitala de proces, inregistrator de date local (data logger) si controler logic programabil)
  • o platforma software de comunicatie, consolidare si prezentare date.

Gradul avansat de parametrizare si platforma hardware multi-valenta permit o adaptare rapida a solutiei la cerintele din teren. Sistemul poate functiona autonom local, ca un controler programabil (PLC) sau integrat intr-o retea de echipamente, senzori, elemente de semnalizare si de comanda pentru o solutie SCADA de inalt nivel.

Structura este evolutiva, noi module de camp se pot adauga pe masura necesitatilor.

Prin sistemul redundant de transmitere date (prin canalul principal, stocare locala pe cartela SD Card si scriere automata in server ftp) si cel de alimentare (sursa directa si baterie de back-up) se poate garanta o fiabilitate deosebita a structurii si a informatiilor culese. Izolarea utilizatorilor de dispozitivul de camp a permis realizarea unei structuri de securitate avansate ce asigura integritatea si confidentialitatea informatiilor culese.

Scrieţi un review

MatrixM - aplicatie monitorizare statii pompare

MatrixM - aplicatie monitorizare statii pompare

MatrixM - aplicatie monitorizare statii pompare si procese industriale, de telecitire si de trimitere comenzi de la distanta.

Solicitati oferta si detalii la comenzi@qmart.ro

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare