x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
Monitor BenQ BL2420PT 24" LED Mareste

Monitor BenQ BL2420PT 24" LED

9H.LCWLA.TBE

Nou

Monitorul BenQ BL2420PT 24" LED are un display de 23.8 inch, rezolutie 2560x1440 px si tehnologie Flicker-free pentru a imbunatati eficienta si productivitatea muncii.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produs: Pagina web BenQ

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

Pret: 1 099,00 lei
*fara TVA 19%

Monitor profesional cu panel IPS, construit pentru precizie in proiectare si grafica

BL2420PT are un display de 23.8" cu rezolutie QHD (2560x1440) cu cea mai avansata tehnologie IPS BenQ pentru a oferi profesionistiilor din CAD/CAM, animatie, editare video si arta grafica "randari" ultra-precise si un spatiu de lucru cu 77% mai mare, pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea muncii.

Monitoare profesionale produse pentru proiectare precisa

Monitor QHD de 23.8”

Proiectat pentru a indeplini cerintele crescute pentru display-urile mari cu rezolutie inalta, BL2420PT are un display de 23.8” Wide QHD construit cu tehnologia avansata IPS BenQ, oferind astfel profesionistilor din CAD/CAM, animatie, editare video si arta grafica culori ultra-precise si un spatiu de lucru mai mare cu peste 77%, pentru a le imbunatati eficienta si productivitatea muncii.

100% sRGB cu tehnologia IPS

Fiecare culoare este afisata cu cea mai fina precizie in cel mai mic detaliu si din orice unghi de vizualizare posibil. Cu un panel cu 8 biti de culoare ce permite o randare a mai mult de 16 milioane de nuante de culori, astfel fiecare imagine are culori bogate si naturale.

Unghiuri de vizionare de 178°/178°:

Un display de incredere cu culori foarte reale din orice unghi te-ai uita – din stanga, din dreapta, de jos sau de sus.

100% sRGB cu Tehnologia Ultra-Vivid IPS:

Imagini ce depasesc performantele coloristice ale monitoarelor standard cu 72% NTSC, ofera acum culori cu nuante exceptional de clare si puternice.

Display fara Color Shift:

Cea mai consistenta definitie de culori, cu o aproape insesizabila percepere a efectului de color shift intre unghiurile de vizionare normale si cele in unghi oblic.

CAD/CAM

Profesionistii CAD/CAM, ingineri sau proiectanti, pentru a asigura precizia proiectarii lucreaza cu informatie foarte detaliata, facand astfel din claritatea si acuratetea culorilor display-ului o cerinta absolut vitala. Seria de monitoare BenQ BL ofera un numar de solutii pentru maximizarea performantelor display-urilor, incluzand Modul CAD/CAM ce ofera chiar si cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitatile de tip multi-tasking si colaborative monitorul ofera prin caracteristicile atent alese ce suporta o larga gama de optiuni de vizualizare, crescand astfel productivitatea, in timp ce utilizatorul realizeaza mai multe task-uri in acelasi timp, compara sau discuta despre proiect cu colegii.

CAD/CAM Mode

Detaliile sunt clar distinse prin complicatele linii ale obiectelor, prin comutare pe modul CAD/CAM monitorul schimba culorile si contrastul pentru a putea vedea toate informatiile grafice din proiect, fara a rata nici cea mai fina linie.

Certificare SolidWorks

Certificarea SolidWorks si faptul ca suntem parteneri Solidworks Solution se dovedeste calitatea excelenta a display-ului certificat pentru a indeplini standardele cerute de software-urile professionale CAD/CAM.

ANIMATIE

Profesionistii din animatie aduc la viata arta lor in miscare, facand ca si cele mai mici detalii sa conteze. Pentru a raspunde cerintelor vizuale chiar si pentru cei mai exigenti profesionisti ai animatiei, seria de monitoare BL de la BenQ iti ofera cu o acuratete fara compromis fiecare detalaiu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzand modul Animatie cu luminozitate marita. Sunt de altfel o multitudine de caracteristici incorporate in monitor pentru a afisa simultan toate informatiile necesare pentru a realiza ajustarile de culori. Astfel ca niciun detaliu nu poate scapa ochilor celui care le-a creat!

Animation Mode (Modul animatie)

Pentru a distinge clar texturile detaliate din zonele cele mai intunecate, BenQ a dezvoltat Animation Mode (Modul Animatie) care imbunatateste luminozitatea in zonele intunecate fara sa expuna prea mult zonele luminate.

10 nivelui de ajustare ale modului Animatie

Cu zece niveluri de luminozitate, Animation Mode (Modul Animatie) asigura confortul si libertatea pe care fiecare designer o va primi cu bratele deschise.

EDITARE VIDEO

Acuratetea culorilor si liniile clar vizibile sunt cele mai importante cerinte pentru oricine lucreaza in domeniul editarii video profesionale. Seria BenQ BL ofera o gama de monitoare cu 100% sRGB cu rezolutii QHD si 4K2K UHD, pentru a avea imagini clare acompaniate de culori reale si naturale. Spatiu mare de vizualizare impreuna cu spatiul optimal de previzualizare ofera editorilor video acces total la toate functiile de editare, aplicatii si imagini de care au nevoie in timp ce lucreaza. Acum pot lucra fiecare task cu eficienta maxima.

Precizie optima cu REC. 709

Monitoarele din seria BL Series sunt construite sa indeplineasca cerintele spatiului de culoare REC. 709, care este bine cunoscut ca formatul standard pentru HDTV. Gamutul de culoare nativ REC. 709 ofera certitudinea ca fiecare culoare este cu siguranta prezentata cu precizie.

ARTA GRAFICA

Un monitor cu inalta rezolutie,cu acuratete si fidelitate inalta a culorilor , cu o larga gama de optiuni de conectare de mare viteza este ceeace face un companion perfect pentru profesionistii din indistria artei grafice, incluzand grafic designerii, dar si pe cei ce lucreaza in domeniul fotografiei. Cu cea mai ridicata rezolutie 4K2K 3840x2160 cu sRGB 100% impreuna cu tehnologia avansata IPS BenQ, seria BL ofera culori consistente, clare pentru fiecare detaliu precis redat pentru o experienta sclipitoare din orice unghi de vizionare. O gama foarte variata de conectori de intrare si optiuni de vizualizare permite utilizatorilor sa lucreze de pe mai multe dispozitive si sa efectueze usor mai multe activitati in acelasi timp.

Rezolutie QHD (Quarter-High-Definition)

Rezolutia quarter-high-definition (QHD), 2560x1440, ofera un spatiu de lucru cu peste 77% mai mare comparativ cu un FullHD 1920x1080.

Gandit pentru a face mai multe lucruri simultan pe display-ul de mare dimensiuni

Partia desktop-ului Cu ajutorul software-ului BenQ Display Pilot pot fi afisate in acelasi timp, cu proportiile dorite, mai multe informatii, pentru a imbunatati activitatile multitasking.

*Este necesar Display Pilot Software si sistemul de operare Windows
Un singur punct de setare - Vizionare optima cu Setarile de Display personalizate

BenQ Display Pilot Software

Software-ul Display Pilot este un pachet de solutii pentru designerii care cauta sa-si personalizeze display-ul. Se pot asigna moduri de culoare pentru softurile frecvent utilizate cu Application Tuning. Sftware-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate. Alte functii ce pot fi accesate prin Display Pilot includ Auto Pivot, Desktop Partition, PIP/PBP si alte setari ale OSD cum ar fi ajustare luminozitatii.
* Este necesar sistem de operare Windows

Ergonomie la locul de munca - Pentru maximizarea confortului

Ergo Monitor – HAS

O gama bogata de reglaje ale monitorului: inaltime, rotire pe orizontala, aplecare, pivotare iti ofera cea mai buna statie de lucru, potrivindu-se perfect inaltimii pe care o ai, cu o variatie a inaltimii de 150mm intre baza ecranului si baza.

Auto-Pivot

Auto Pivotul detecteaza miscarea monitorului si roteste automat continutul afisat.Toate feresterele vor fi egal impartite si afisate pe ecran cand vei apasa iconita Desktop Partition, care iti va permite sa compari desenele doar printr-un simplu click.
*Este necesar Display Pilot Software

Protectia ochilor (Eye-care) - pentru sanatatea ochilor tai conteaza

BenQ Proprietary Flicker-free Technology

* Tehnologia proprietar BenQ Flicker Free
Tehnologia Flicker Free elimina palpairile la orice nivel al luminozitatii ecranului. Monitoarele LCD conventionale isi schimba imaginile pe ecran de aprox. 200 ori pe secunda. Poate ochii nu vad palpairile, dar sigur le simt. Atunci cand faceti proiectare CAD/CAM, protejati-va ochii de flicker trecand pe un monitor CAD/CAM cu Flicker Free (fara palpairi) si lasati-va ochii sa isi faca treaba fara sa oboseasca.

Modul Low Blue Light (lumina albastra redusa)

Fiecare monitor produce o deformare a spectrului luminii albastre, fapt care reprezinta una dintre cauzele importante ale vatamarii si oboselii ochilor, ale migrenelor si ale tulburarilor de somn. Tehnologia unica Low Blue Light de la BenQ este realizata pentru a face fata la problemele cotidiene provocate de expunerea la lumina albastra si face posibila petrecerea sanatoasa a timpului in fata calculatorului. Comutati pe unul dintre cele patru moduri presetate Low Blue Light, folosind tasta OSD.

Multimedia – (reducere de 30% a luminii albastre) mentine cea mai inalta calitate a imaginii si are suficienta reducere de lumina albastra pentrua putea afisa fotografii, video, animatie si alte fisiere media..
Web-surfing (Navigare pe internet) – (reducere de 50% a luminii albastre), optimizeaza experienta citirii pe pagini web.
Office (Birou) – (reducere de 60% a luminii albastre) , asigura protectie ochilor in timp ce utilizati procesoare de text , emailuri si alte activitati zilnice la birou. Reading (Citire) – (reducere de 70% a luminii albastre) ajusteaza luminozitatea ecranului, rata de contrast si claritatea pentru ca ochii sa poata citi cu usurinta ca si cum ar citi de pe exemplarul tiparit, insa fara a face risipa de hartie.

Compatibil Windows 8 si Windows 7 Compatibil Mac


Pretul produsului include costul de 4 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Scrieţi un review

Monitor BenQ BL2420PT 24" LED

Monitor BenQ BL2420PT 24" LED

Monitorul BenQ BL2420PT 24" LED are un display de 23.8 inch, rezolutie 2560x1440 px si tehnologie Flicker-free pentru a imbunatati eficienta si productivitatea muncii.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produs: Pagina web BenQ

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare