x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Monitor interactiv touchscreen BenQ IL460

9H.F09PM.NA4

Nou

Pentru interactivitatea clientilor

Ecranul interactiv BenQ IL460 cu atingere in 6 puncte va ofera mai multa interactivitate 24 de ore pe zi si 7 zile din 7.

Mai multe informatiiBenQ webpage

Termen livrare: 1-2 saptamani

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

10 299,00 lei *fara TVA 19%

12 255,81 lei *cu TVA 19%

Ecranul interactiv BenQ IL460 cu atingere in 6 puncte va ofera mai multa interactivitate 24 de ore pe zi si 7 zile din 7.

Bazata pe tehnologia infrarosu (IR), Seria IL ofera cel mai mare numar de puncte de atingere de pe piata de monitoare pentru publicitate digitala. Datorita unei tehnologii avansate elimina "zonele moarte", mareste precizia de atingere, iar sistemul de senzori, in comparatie cu alte produse existente pe piata, este protejat contra prafului, dar este si mult mai fiabil in modul portret.

MDA

Aplicatia MDA (Multiple Display Administrator) controleaza simultan pana la 98 de ecrane prin intermediul retelei locale sau a portului serial; de asemenea monitorizeaza starea ecranelor si coordoneaza pornirea secventiala a display-urior pentru a preveni penele de curent.

*Controleaza pana la 98 de unitati (prin portul serial RS232), unitati nelimitate (prin LAN)

Mod  portret optimizat

BenQ acorda o atentie deosebita locatiilor in care pozitia ecranului in modul portret comunica mai bine. Ecranul PID foloseste o structura de fixare cu mai multe puncte solide pentru a preveni deformarea imaginii de tip „mura”, care este comuna in cazul pozitionarii pe verticala a ecranelor.

DisplayPort

DisplayPort reprezinta un nou standard pentru transmisia digitala audio /video. Cu o latime mare de banda de 10.8 Gbps, standardul DisplayPort ofera imagini atractive, fara distorsiuni, permitand utilizarea cablului pe distante mai mari fata de conventionalele cabluri DVI s HDMI.

Control prin RS232 / LAN

Monitoarele BenQ din seria IL permit administrarea de la distanta a sistemului prin intermediul tehnologiei incorporata RJ45 Ethernet sau prin interfata seriala RS232. Sarcinile de rutina, precum setarile OSD si actualizarile de soft pot fi efectuate direct de pe serverul de control pentru ecranele legate in cascada, fara a fi necesar sa te deplasezi in fiecare locatie pentru fiecare monitor in parte.

Anti-remanenta imaginii

In locatiile de tip comercial sau banci, unde aceeasi imaginie poate sta afisata timp de cateva ore, remanenta imaginii devine o problema pentru ecranele marilor display-uri. Panourile PID proiectate pentru afisajul electronic de mari dimensiuni previn efectul de remanenta chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare.

Functionare 24 / 7

Seria IL are o durata de viata surprinzatoare de 50.000 ore - suficient pentru multi ani de functionare non-stop. Cu o fiabilitate de nivel industrial, constructie foarte rezistenta si functii de atingere, seria IL este mult mai versatila si mai economica decat modelele destinate segmentului utilizarii de tip home.

Senzor pentru lumina ambientala

In functie de conditiile de lumina ambientala un senzor de lumina regleaza automat luminozitatea ecranului. Deoarece consumul de energie se adapteaza, in mod inteligent, cu lumina ambientala, ecranul poate reduce consumul cu 40% - 50%.

PiP / PbP

Caracteristica PiP / PbP afiseaza simultan continutul de pe doua surse video independente, pentru un confort si o flexibilitate mai mare. Modul PiP permite redimensionarea imaginii de pe fundal sau repozitionarea ei pentru cea mai buna afisare.

Management programat

Aceasta caracteristica le da posibilitatea utilizatorilor de a seta pana la sapte seturi de timpi de pornire/oprire, pe care seria IL sa ii foloseasca la sursele de intrare video independente. Aceasta caracteristica nu numai ca elimina nevoia de a opri /porni manual ecranele, dar reduce si facturile de energie.

Conectare Daisy Chain

Legarea Daisy Chain (in cascada) este cea mai usoara modalitate de a crea un video wall. Puteti conecta pana la 9 ecrane folosind cabluri VGA fara sa folositi splittere; ecranele pot afisa o imagine in oglinda sau pot compune o multi-imagine in configuratie 3x3, pentru o suprafata de vizionare mult marita.

Panou PID pe 10 biti

Panoul poate afisa pentru fiecare culoare principala niveluri pe 10 biti, asta inseamna 1,073-miliarde de culori in total. Acest lucru genereaza imagini fine si culori bogate, cu degradeuri foarte fine, pentru a oferi un continut afisat intens si foarte natural.


Pretul produsului include costul de 10 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Scrieţi un review

Monitor interactiv touchscreen BenQ IL460

Monitor interactiv touchscreen BenQ IL460

Pentru interactivitatea clientilor

Ecranul interactiv BenQ IL460 cu atingere in 6 puncte va ofera mai multa interactivitate 24 de ore pe zi si 7 zile din 7.

Mai multe informatiiBenQ webpage

Termen livrare: 1-2 saptamani

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare