x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru
Office 365 Enterprise E3 Mareste

Office 365 Enterprise E3

Nou

Office 365 Enterprise E3

Duceti-va afacerea la urmatorul nivel cu cea mai recenta suita Office completa, o gama larga de servicii integrate de colaborare.

Pretul afisat este valabil pentru un angajament anual si reprezinta abonamentul pentru 12 luni aferent unui singur utilizator. Pentru un numar mai mare de utilizatori, specificati in campul cantitate numarul dorit.

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

1 099,00 lei *fara TVA 19%

1 307,81 lei *cu TVA 19%

Office pe toate dispozitivele

Beneficiati de experienta familiara Office pe majoritatea dispozitivelor, oferind angajatilor dvs. capacitatea de a lucra de oriunde.

Conformitate simplificata

Arhivati, utilizati retinerea in depozit din motive legale si gasiti rapid documentele de care aveti nevoie. Protectia complexa a datelor contribuie la mentinerea in siguranta a datelor dvs.

Controale IT complexe

Reduceti costurile si oferiti flexibilitate si control departamentului dvs. IT. Treceti la mediul cloud asa cum doriti, gestionati cu usurinta activitatile si automatizati-le.
 • Aplicatii Office instalate, complete Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher si OneNote pe un numar de pana la 5 computere PC sau Mac
 • Office pe tablete si telefoane pentru o experienta Office completa, instalata pe un numar de pana la 5 tablete si 5 telefoane
 • Versiuni online de Office, inclusiv Word, Excel si PowerPoint
 • Stocarea si partajarea fisierelor cu 1 TB de spatiu de stocare/utilizator
 • E-mail de clasa business, calendar si persoane de contact, cu un inbox de 50 GB
 • intalniri online nelimitate, mesagerie instant si conferinte video HD. Include Skype for Business App
 • Site intranet pentru echipele dvs., cu setari de securitate ce se pot particulariza
 • Retea sociala de corporatie, pentru a ajuta angajatii sa colaboreze intre departamente si locatii
 • Portal video de corporatie, pentru incarcarea si partajarea clipurilor video corporative in firma
 • Cautare si descoperire personalizate in Office 365 utilizand Office Graph
 • Gestionarea aplicatiilor la nivel de intreprindere cu politica de grup, telemetria si activare pentru computere partajate
 • Business Intelligence cu autoservire pentru a descoperi, a analiza si a vizualiza datele in Excel
 • Conformitate si protectia informatiilor, inclusiv retinere din motive legale, gestionarea drepturilor si masuri de prevenire a pierderii datelor pentru e-mailuri si fisiere
 • Instrumente din Centrul de descoperire a informatiilor electronice pentru sprijinirea conformitatii

Office 365 Enterprise E3 include:

Instrumentele familiare Office

Suita Office

Aveti intotdeauna cele mai recente versiuni de:
WordExcelPowerPointOutlookOneNotePublisherSkype for BusinessAccess
 • Captati-va ideile asa cum preferati, utilizand o tastatura, un stilou sau un ecran tactil.
 • Formatati cu usurinta informatiile in Excel, cu instrumente care va recunosc modelul si completeaza automat datele.
 • Includeti cu usurinta continut din PDF-uri, pentru a va crea propriile documente Word cu aspect deosebit.
Office pe mai multe dispozitive

Office pe PC-uri, tablete și telefoane


Bucurati-va de o experienta Office completa, instaland pe computere PC sau Mac, pe tablete Windows si pe tablete iPad® si Android™, precum si pe majoritatea dispozitivelor mobile. Fiecare utilizator poate instala Office pe 5 computere PC sau Mac, 5 tablete (Windows, iPad si Android) si 5 telefoane.
Plus aceste servicii online
E-mail

E-mail si calendare

Utilizati e-mailul de clasa business printr-o experienta Outlook imbogatita si familiara, pe care o puteti accesa de pe desktop sau dintr-un browser web, cu Outlook Web App. Obtineti o cutie postala de 50 GB per utilizator si trimiteti atasari de pana la 25 MB.
E-mail complex

E-mail complex

Utilizati capacitatile de arhivare si retinere in depozit din motive legale, plus spatiul de stocare nelimitat, pentru cerintele de conformitate. in plus, utilizati politicile de prevenire a pierderii datelor (DLP - data loss prevention) si notificarile privind politicile, care va educa utilizatorii pentru o mai buna conformitate prin e-mail.
Controlul accesului la documente și e-mailuri

Controlul accesului la documente si e-mailuri

Serviciile Rights Management va permit sa restrictionati accesul la documente si e-mailuri la anumite persoane si sa impiedicati pe oricine altcineva sa le vizualizeze sau sa le editeze, chiar daca sunt trimise in afara organizatiei.
Conferințe online

Conferinte online

Gazduiti intalniri online audio si video utilizand partajarea ecranului cu un singur clic si conferintele video HD.
Skype

Mesagerie instant si conectivitate Skype

Conectati-va cu alti utilizatori Skype for Business prin mesaje instant, apeluri vocale sau apeluri video si informati alte persoane despre disponibilitatea dvs. prin intermediul starii online. Partajati prezenta, trimiteti mesaje instant si efectuati apeluri audio cu utilizatorii Skype.
Partajarea fișierelor

Stocarea si partajarea fisierelor

OneDrive pentru business ofera fiecarui utilizator 1 TB de spatiu de stocare personal in cloud, care poate fi accesat de oriunde si se sincronizeaza cu computerul sau PC sau Mac pentru acces offline. Partajati cu usurinta documente cu alte persoane din interiorul si din afara organizatiei si controlati ce persoane pot sa vada si sa editeze fiecare fisier.
Site-uri de echipă

Site-uri de echipa

Activati accesul si partajarea simplificata a documentelor cu un spatiu de stocare standard de 10 GB, plus 500 MB de spatiu de stocare per utilizator. Partajati opinii prin intermediul rapoartelor interactive cu Excel Services si Visio Services si vizualizati-le pe browserele dispozitivelor mobile care accepta HTML5.
Yammer

Retea sociala de corporatie

Aplicatiile business si software-ul de colaborare Yammer permit angajatilor dvs. sa se conecteze cu persoanele potrivite, sa partajeze informatii intre echipe si sa organizeze proiecte, astfel incat acestea sa poata avansa mai rapid.
Office Online

Office Online

Creati si editati documente Word, OneNote, PowerPoint si Excel din orice browser modern.
Mobilitate

Mobilitate

Sincronizati e-mailul, calendarul si persoanele de contact; accesati site-uri SharePoint; vizualizati si editati documente Office cu Office Online, utilizand un browser de pe Windows Phone, iOS si dispozitive Android.
Gestionarea la nivel de întreprindere a aplicațiilor

Gestionarea la nivel de intreprindere a aplicatiilor

Simplificati gestionarea aplicatiilor in organizatia dvs. cu politica de grup, telemetria si activarea computerelor partajate.
Căutare și descoperire

Cautare si descoperire

Ramaneti informat. Cautati si descoperiti continut in Office 365, pe baza detaliilor personalizate. Office Delve este prima experienta sustinuta de Office Graph, o colectie de detalii sau semnale analizate derivate din comportamentul si relatiile fiecarui utilizator cu continutul, subiectele si persoanele de contact.
Portal video de corporație

Portal video de corporatie

Gestionati cu usurinta videoclipuri in cadrul organizatiei. Office 365 Video este o destinatie la nivel de firma pentru incarcarea, partajarea si descoperirea fisierelor video si redarea fluida pe toate dispozitivele.
Integrarea poștei vocale

Integrarea postei vocale (mesagerie unificata)

Asistenta pentru posta vocala gazduita, cu capacitati de tip operator automat. Mesajele vocale sunt inregistrate in Exchange Online si utilizatorii le pot accesa din Outlook, Outlook Web App sau de pe un telefon mobil compatibil.
Instrumente complexe de conformitate

Instrumente complexe de conformitate

Folosind Centrul de descoperire a informatiilor electronice unificat puteti cauta in cutii postale SharePoint, Skype for Business si Exchange. Descoperirea informatiilor electronice se integreaza cu capacitatile complexe de arhivare si retinere, permitand retinerea in depozit si proiectele bazate pe cazuri.
BI cu autoservire

Business Intelligence cu autoservire in Excel

Faceti mai multe lucruri cu instrumentul pe care il cunoasteti deja: Excel. Descoperiti datele si conectati-va la ele cu Power Query, modelati si analizati datele cu Power Pivot si vizualizati detaliile in rapoarte si harti interactive, cu Power View si Power Map.
Power BI pentru Office 365 este un serviciu separat care va permite sa configurati cu usurinta o galerie online pentru rapoartele Excel, astfel incat toate persoanele din organizatia dvs. pot accesa rapoartele, pot partaja detalii despre date si pot colabora de oriunde, pe orice dispozitiv.
Aplicații pentru Office și SharePoint

Aplicatii pentru Office si SharePoint

Noile aplicatii terte si dezvoltate de clienti functioneaza cu Office si SharePoint pentru a aduce serviciile web in documentele si site-urile dvs.

Toate planurile Office 365 Enterprise includ:

Fiabilitate

Fiabilitate

Fiti linistit stiind ca serviciile dvs. sunt disponibile, cu un acord privind nivelul serviciului (SLA) oferind un timp de functionare garantat de 99,9%, cu compensatii financiare.
Securitate

Securitate

Practicile de securitate de ultima ora, cu cinci straturi de securitate si monitorizare activa, pastreaza datele clientilor in siguranta.
Confidențialitate

Confidentialitate


Datele dvs. va apartin. Microsoft nu scaneaza mesajele de e-mail si documentele in scopuri publicitare.
Administrare

Administrare

Portalul de administrare furnizeaza optiuni detaliate de configurare IT pentru serviciile dvs., de la un portal online sau prin gestionare automatizata folosind comenzile PowerShell. Puteti utiliza aplicatia Admin pentru a va gestiona serviciile din deplasare.
La zi

La zi

Nu mai este nevoie sa platiti pentru upgrade-uri de versiune; actualizarile sunt incluse in abonament. Noile caracteristici sunt puse la dispozitia clientilor Office 365 intr-o experienta configurabila din punct de vedere IT.
Integrare Active Directory

Integrare Active Directory

Gestionati acreditarile de utilizator si permisiunile. Sign-on unic si sincronizare cu Active Directory.
Asistență

Asistenta

Asistenta telefonica non-stop pentru toate problemele IT. Pentru probleme mai putin urgente, puteti crea solicitari de serviciu direct prin portalul de administrare.

Servicii Configurare si implementare Office 365

Pachetul Implementare Office 365 BASIC este cel mai potrivit pentru tine daca:

 • ai o companie noua, aflata la inceput;
 • nu ai date existente care trebuie migrate de pe un server actual de email;
 • ai nevoie de servicii de baza pentru a incepe rapid sa folosesti solutia ta Office 365.

 Pachetul Implementare Office 365 STANDARD este cel mai potrivit pentru tine daca:

 • ai date care trebuie migrate in platforma Office 365;
 • serverul de email pe care l-ai folosit pana acum este unul de tip Exchange.

 Pachetul Implementare Office 365 ADVANCED este cel mai potrivit pentru tine daca:

 • ai date care trebuie migrate in platforma Office 365;
 • serverul de email pe care l-ai folosit pana acum este unul de tip POP sau IMAP;
 • te intereseaza configurarea completa a solutiei Office 365, atat pentru PC-uri, cat si pentru dispozitivele mobile (smartphone sau tableta) ale angajatilor tai.

Pachete Servicii Configurare si implementare Office 365

 

BASIC

STANDARD

ADVANCED

Configurarea serviciului de email

Iti setam si pregatim domeniul de email pentru platforma Office 365 si cream lista de utilizatori din cadrul companiei tale, iar pentru fiecare setam datele aferente (nume, telefon, departament etc.) [maxim trei domenii de email].

Folder de contacte comune

Realizam un folder cu contactele comune la nivelul intregii tale companii. Fiecare utilizator va avea astfel acces la datele de contact ale persoanelor importante pentru intreaga companie.

Configurarea calendarelor comune

Setam calendarele comune pentru ca angajatii tai sa poata verifica programul colegilor lor si sa-si poata planifica activitatea in consecinta.

Setarea grupurilor de email

Iti setam grupurile de email necesare pentru ca angajatii tai sa poata comunica mai usor si mai rapid intre ei.

Setarea aplicatiei Skype for Business (Lync)

Realizam configuratiile necesare pentru utilizarea aplicatiei Skype for Business (Lync). In termeni tehnici este vorba despre adaugarea in DNS a setarilor aplicatiei Skype for Business (Lync).

Configurarea unui portal SharePoint

Pregatim pentru angajatii tai un portal intern de companie. Practic, vorbim despre un portal pentru partajarea de documente interne si organizarea lor in librarii de documente. Fiecare angajat va putea gasi rapid documentele de care nevoie si va putea colabora cu colegii sai pe un document.

Migrarea datelor existente pe un server de email in Office 365

Ne referim la migrarea datelor angajatilor tai in noua platforma Office 365, iar aici sunt doua situatii posibile:

 • de pe un server Exchange: putem migra email-uri, contacte, calendare si task-uri;
 • de pe un server POP sau IMAP: din motive tehnice putem migra numai email-urile.

 

Importarea datelor (email-uri, calendare, contacte) din Outlook in Office 365

 • Vorbim despre importarea datelor angajatilor tai (email-uri, calendare, contacte) din aplicatia Outlook in platforma Office 365. Acest pas se aplica doar in situatia unor servere de email POP sau IMAP, in cazul unor servere Exchange nefiind nevoie de aceasta interventie.
 • Configurarea aplicatiei Outlook pentru Office 365.

 

 

Setam conturile de email ale angajatilor tai in aplicatia Outlook.

 • Configurarea dispozitivelor mobile (smatphone sau tableta)
 • Setam dispozitivele angajatilor tai astfel incat acestia vor ramane mereu in contact si vor putea accesa fisierele de care au nevoie, de oriunde – PC, smartphone sau tableta.

 

 

Suport post-implementare (4 ore)

Suntem alaturi de tine si de angajatii tai pentru a-i ajuta sa foloseasca si sa profite la maxim de solutia Office 365.

Sincronizare Active Directory in cloud (DirSync)

In urma acestui pas, angajatii tai nu vor mai avea nevoie decat de o singura parola, atat pentru a se conecta la calculator, cat si pentru a accesa platforma Office 365*.

 

 

*Serviciul de sincronizare Active Directory in cloud (DirSync)este inclus in pachetul Office 365 – Full Setup incepand de la 25 de utilizatori in sus.

Scrieţi un review

Office 365 Enterprise E3

Office 365 Enterprise E3

Office 365 Enterprise E3

Duceti-va afacerea la urmatorul nivel cu cea mai recenta suita Office completa, o gama larga de servicii integrate de colaborare.

Pretul afisat este valabil pentru un angajament anual si reprezinta abonamentul pentru 12 luni aferent unui singur utilizator. Pentru un numar mai mare de utilizatori, specificati in campul cantitate numarul dorit.

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare