x

Contactează-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactăm noi?

Tot ce trebuie să faci este să completezi câmpurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Prices are FALLing! - 30% Sunt 6 produse.

 • 6 480,00 lei (fara TVA)

  CronoLogistik este o aplicatie software destinata optimizarii procesului de livrare/receptie marfa in companii.

  6 480,00 lei (fara TVA)
 • 810,00 lei (fara TVA)

  DigiTrafic este un sistem complet, care integreaza hardware si software, fiind capabil sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate intr-un anumit moment intr-un spatiu supus monitorizarii. Pretul afisat este valabil pentru un abonament de 12 luni. Pretul nu include echipamentele de contorizare flux persoane.

  810,00 lei (fara TVA)
 • 679,00 lei (fara TVA)

  Aplicatia onSTOC creata de echipa noastra de dezvoltare software ofera suport in simplificarea proceselor operationale si in tinerea unei evidente clare a produselor din stoc, de la intrarea acestora in gestiune si pana la vanzarea produselor sau utilizarea lor in interiorul companiei. Pretul afisat reprezinta valoarea abonamentului pentru 1 luna. pentru...

  679,00 lei (fara TVA)
 • 89,00 lei (fara TVA)

  Prin acest serviciu, Quartz Matrix pune la dispozitie un server virtual dedicat, gazduit in Data Center-ul Norsit pe o infrastructura hardware de ultima generatie, cu echipamente furnizate de cele mai puternice brand-uri din domeniu,  folosind ce mai stabila platforma de virtualizare. Pretul afisat este valabil pentru 1 luna.

  89,00 lei (fara TVA)
 • 270,00 lei (fara TVA)

  Serviciu de gazduire si administrare servere in Data Center-ul Norsit, ce elimina costurile si cheltuielile legate de amenajarea spatiilor, consumul de energie, instalarea, implementarea si administrarea unei infrastructuri IT complexe Pretul afisat este valabil pentru 1 luna. Nu include taxa de instalare si adresele IP suplimentare.

  270,00 lei (fara TVA)
 • 9,00 lei (fara TVA)

  Serviciu de gazduire in diferite configuratii pentru website-urile si aplicatiile business, ce ofera trafic nelimitat, asistenta tehnica permanenta, hardware si conectivitate de inalta performanta. Pretul afisat este valabil pentru 1 luna si nu include taxa de instalare.

  9,00 lei (fara TVA)
  1 - 6 din 6 produse