x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Prices are FALLing! - 30% Sunt 7 produse.

 • 2 749,00 lei (fara TVA)
  2 Recenzie(i)

  LearningON este o platforma de training si invatamant la distanta, permite accesarea asincrona a cursurilor sau prezentarilor, sustinerea testelor online si urmarirea parcurgerii unei curricule de invatare de catre fiecare cursant.  Se adreseaza companiilor cu sedii distribuite, institutiilor de formare si de invatamant, sectorului public. Pretul afisat...

  2 749,00 lei (fara TVA)
 • 6 480,00 lei (fara TVA)

  CronoLogistik este o aplicatie software destinata optimizarii procesului de livrare/receptie marfa in companii.

  6 480,00 lei (fara TVA)
 • 849,00 lei (fara TVA)

  DigiTrafic este un sistem complet, care integreaza hardware si software, fiind capabil sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate intr-un anumit moment intr-un spatiu supus monitorizarii. Pretul afisat este valabil pentru un abonament de 12 luni. Pretul nu include echipamentele de contorizare flux persoane.

  849,00 lei (fara TVA)
 • 675,00 lei (fara TVA)

  Aplicatia onSTOC creata de echipa noastra de dezvoltare software ofera suport in simplificarea proceselor operationale si in tinerea unei evidente clare a produselor din stoc, de la intrarea acestora in gestiune si pana la vanzarea produselor sau utilizarea lor in interiorul companiei. Pretul afisat reprezinta valoarea abonamentului pentru 1 luna. pentru...

  675,00 lei (fara TVA)
 • 89,00 lei (fara TVA)

  Prin acest serviciu, Quartz Matrix pune la dispozitie un server virtual dedicat, gazduit in Data Center-ul Norsit pe o infrastructura hardware de ultima generatie, cu echipamente furnizate de cele mai puternice brand-uri din domeniu,  folosind ce mai stabila platforma de virtualizare. Pretul afisat este valabil pentru 1 luna.

  89,00 lei (fara TVA)
 • 270,00 lei (fara TVA)

  Serviciu de gazduire si administrare servere in Data Center-ul Norsit, ce elimina costurile si cheltuielile legate de amenajarea spatiilor, consumul de energie, instalarea, implementarea si administrarea unei infrastructuri IT complexe Pretul afisat este valabil pentru 1 luna. Nu include taxa de instalare si adresele IP suplimentare.

  270,00 lei (fara TVA)
 • 9,00 lei (fara TVA)

  Serviciu de gazduire in diferite configuratii pentru website-urile si aplicatiile business, ce ofera trafic nelimitat, asistenta tehnica permanenta, hardware si conectivitate de inalta performanta. Pretul afisat este valabil pentru 1 luna si nu include taxa de instalare.

  9,00 lei (fara TVA)
  1 - 7 din 7 produse