x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Regulamentul campaniei „Transport gratuit”

1. Organizatorul concursului

qmart.ro este proprietatea S.C. Quartz Matrix S.R.L. inregistrata la registrul comertului cu RO 5150840 si J22/30/1994, capital social 580.000 lei, cu sediul social la adresa B-dul Carol I, nr. 5D, etaj 1, cod postal 700506, Iasi, jud. Iasi si sediu de lucru la adresa Bd. Carol I nr. 5D, Cod 700506, Iasi, Jud. Iasi.

S.C. Quartz Matrix S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 27449.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Quartz Matrix SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prelucram datele dumneavoastra numai atunci cand avem permisiunea de a face acest lucru. Dumneavoastra ne puteti acorda permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra printr-un consimtamant explicit acordat pe site-ul nostru in legatura cu prelucrarea datelor.

Prelucram datele dumneavoastra pentru ca legea ne permite acest lucru (articolul 6 (1b) din Regulamentul (UE) 2016/679) in urmatoarele cazuri:

  • efectuati o comanda prin intermediul site-ului nostru. In acest caz avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra pentru a putea indeplini contractul respectiv;
  • efectuati o cerere de oferta sau solicitati informatii cu privire la produse si servicii pe site-ul nostru;
  • folositi servicii / aplicatii de pe site-ul nostru, care necesita prelucrarea datelor dumneavoastra (demo ale aplicatiilor software existente pe site-ul nostru)
  • prelucram datele dumneavoastra atunci cand avem un interes legitim in acest sens. In ceea ce priveste magazinul online www.qmart.ro, interesul nostru legitim este sa ne asiguam ca acesta va ofera cea mai buna experienta de navigare si poate fi operat in siguranta, fara erori si defecte. Datele inregistrate in fisierele-jurnal (log-uri) ale site-ului deservesc acestui scop.

 Mai multe detalii despre prelucrarea datelor personale regasiti in Declaratia de confidentialitate.

2. Conditiile de participare si mecanismul campaniei

2.1 La campania „Transport gratuit” poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania care are un cont de utilizator plaseaza o prima comanda in magazinul online www.qmart.ro

2.2 Pentru plasarea comenzilor online este necesara inregistrarea (crearea unui cont); aceasta poate fi facuta la link-ul: https://www.qmart.ro/login?back=my-account

2.3 Prima comanda realizata online nu beneficiaza de transport gratuit; transportul gratuit se aplica incepand cu a doua comanda

2.4. Toate comenzile ulterior plasate de un client trebuie sa se realizeze de pe acelasi cont de utilizator ca si prima comanda

2.5 Campania „Transport gratuit” se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2018 – 31 decembrie 2019.

3. Intreruperea, incetarea si modificarea campaniei

Organizatorul isi rezerva dreptul de stopare a campaniei in orice moment al acesteia si/sau schimbarea regulilor de participare, obligandu-se totodata sa faca publica hotararea sa in acest sens printr-o notificare pe website-ul www.qmart.ro.

4. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului SC Quartz Matrix SRL.

5. Dispozitii finale

5.1 Prin participarea la campaniile Organizatorului, participantii declara ca sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor regasite in prezentul Regulament, cat si in actele aditionale la acesta.

5.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe perioada de desfasurare a campaniei, prin simpla postare a acestuia pe site-ul www.qmart.ro.

5.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara campania.

5.4 Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice participant in campanie care, prin comportamentul fraudulos, poate afecta bunul mers al campaniei.

5.5 Organizatorul nu-si asuma niciun neajuns creat de intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens.

5.6 Prin participarea la campanie, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.

5.7 Prin participarea la aceasta campanie, participantul declara pe propria raspundere ca a luat la cunostinta si este de acord cu urmatoarele:

a. participantul este singur raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea

b. participantul declara ca nu sufera de afectiuni fizice sau psihice care sa faca imposibila utilizarea site-ului

5.8 Organizatorul campaniei nu isi asuma responsabilitatea in urmatoarele cazuri: - pentru inscrierile incomplete, inexacte sau incorecte, precum si pentru cele efectuate dupa expirarea perioadei campaniei; pentru pierderile sau intarzierile transmiterii inscrierilor in campanie sau a mesajelor de raspuns descrise mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului; pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de Internet de catre furnizorii proprii sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens; pentru eventualele dispute legate de drepturile de folosinta asupra telefoanelor unde s-au descarcat aplicatiile; pentru inscrierea in campanie dupa data limita sau inainte de data efectiva de incepere a campaniei.

5.9 Organizatorul isi asuma raspunderea numai in ceea ce priveste desfasurarea mecanismului de campanie si acordarea beneficiului – transportul gratuit.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: +(40)232-217.248; +(40)725.117.066, comenzi@qmart.ro, de luni pana vineri, intre orele 8.30-17.30.