x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Software educational mozaBook CLASSROOM

Nou

Software-ul educational mozaBook CLASSROOM contine aplicatii de dezvoltare a competentelor, de ilustrare si exersare ce fac invatarea distractiva pentru copii si este disponibil in mai multe limbi.

Realizam training-ul necesar utilizarii mozaBook.

Quartz Matrix – trainer certificat pentru instruire mozaBook

Termen de livrare: 5 zile

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

949,00 lei *fara TVA 19%

1 129,31 lei *cu TVA 19%

Programul ofera numeroase functii si optiuni, dar dumneavoastra decideti pe care dintre acestea doriti sa le utilizati:

  • Poate fi utilizat in clasa pe tabla interactiva, pe ecran interactiv sau cu proiectorul sau acasa pe PC pentru pregatirea pentru lectii
  • Va puteti crea propriile manuale interactive si prezentari animate (caiete) pe care le puteti si partaja
  • Continut interactiv (animatii 3D si videouri educationale) pentru toate materiile si varstele
  • Aplicatiile de dezvoltare a competentelor, de ilustrare si exersare fac invatarea distractiva
  • Puteti crea fise de lucru interactive pe care le puteti da si ca tema pentru acasa pentru elevi
  • Puteti incepe lucru in clasa in timpul caruia puteti trimite pagini de manuale, imagini, videouri si fise de lucru direct pe dispozitivele elevilor

mozaBook extinde instrumentele didactice prin optiunile sale versatile si inovatoare de ilustrare, animare si prezentare. Continutul interactiv spectaculos, aplicatiile integrate de dezvoltare a competentelor, de ilustrare si de exersare, cat si laboratorul virtual starnesc interesul elevilor si usureaza intelegerea si insusirea notiunilor predate.

Pagina de prezentare a softului educational mozaBook

Simplu si intuitiv

La dezvoltarea site-ului s-a tinut cont de feedback-ul primit de la cadrele didactice. Asadar, programul este simplu si usor de folosit, iar utilizatorii pot gasi functiile in locul in care se astepta se le gaseasca.

Social

Caietele si fisele de lucru create cu ajutorul programului mozaBook pot fi partajate la nivel de scoala sau la nivel national, acest lucru oferindu-le posibilitatea profesorilor sa acceseze si sa utilizeze caietele si fisele de lucru create de alti profesori.

Versatil

mozaBook poate deschide documente PDF, ceea ce le permite utilizatorilor sa utilizeze acest tip de documente ca baza pentru prezentarile lor si, adaugand continut interactiv din biblioteca noastra media, sa le transforme in publicatii digitale in doar cativa pasi. Astfel, utilizatorii au posibilitatea sa-si creeze propriile manuale digitale interactive.

Impresionant

Prin mozaBook puteti avea acces la biblioteca media care contine peste 1000 de modele 3D interactive, sute de videouri educationale, un mare numar de fisiere audio si fise de lucru care trezesc interesul elevilor.

Flexibil

mozaBook poate fi folosit atat pe tabla interactiva, cat si pe calculator. Interfata programului se adapteaza la dimensiunea ecranului dispozitivului utilizat.

Multilingv 

Programul mozaBook, aplicatiile integrate, videourile educationale, modelele 3D interactive si naratiunile acestora sunt disponibile in multe limbi, numarul acestora fiind in continua crestere.

In clasa si acasa

Cadrele didactice pot crea caiete sau transforma manualele folosite in clasa in manuale digitale in cativa pasi simpli. Caietele si manualele digitale pot fi imbogatite cu imagini, desene integrate si o varietate de continuturi interactive (modele 3D, vide-ouri educationale, materiale audio, imagini) precum si cu fise de lucru personalizate create cu ajutorul editorului de teste integrat in mozaBook. Peste 100 de aplicatii tematice faciliteaza intelegerea si aprofundarea programei scolare.

Intrucat programul suporta functiile touchscreen, iar interfata poate fi adaptata la dimensiunea dispozitivului, programul poate fi folosit atat pe tabla interactiva, cat si pe notebook.

mozaBook este disponibil in magazinul nostru online in mai multe versiuni, atat pentru elevi si cadrele didactice, cat si pentru sala de clasa.

Manuale digitale proprii

In cazul in care cadrul didactic are la dispozitie versiunea electronica a manualului in format PDF, o poate deschide in mozaBook. Softul recunoaste automat imaginile din publicatie si le mareste la clic. De asemenea, cadrele didactice pot crea sectiuni de pagina personalizate pe care sa le prezinte in clasa. Programul este capabil sa analizeze textul publicatiei si sa recomande continut interactiv legat de subiectul tratat. Cadrele didactice pot reda, accepta sau sterge aceste recomandari, dar pot cauta continut (modele 3D, video-uri educationale, materiale audio, imagini) si in biblioteca media integrata in programul mozaBook, pe internet sau pe propriul PC. Elementele inserate pot fi deschise facand clic pe pictogramele de pe marginea publicatiei si prezentate in clasa.

Modele 3D

Daca o lectie contine animatii 3D, puteti reda continutul lor facand clic pe pictograma 3D din manualul dvs. online. Puteti gasi o lista cu toate modelele 3D in meniul Suplimente.

Modelele pot fi rotite in mod liber si majoritatea contin naratiuni, animatii incorporate si teste. Cu ajutorul unghiurilor predefinite, utilizatorul poate naviga in scenele complexe. Etichetele de texte sunt disponibile in mai multe limbi, fiind astfel un instrument excelent pentru invatarea limbilor straine.

Editor de teste

Puteti crea fise de lucru impresionante usor si rapid, utilizand gama larga de teste predefinite (cu una sau mai multe variante de raspuns, asociere, cuvinte incrucisate, identificarea greselilor, harti mute, completarea de tabele, multimi, etc.). O fisa de lucru poate contine mai multe tipuri de teste, existand si posibilitatea setarii unui timp limita pentru rezolvarea acestora. Testele pot deveni si mai atractive prin selectarea unuia din marea varietate de design-uri incorporate.

Puteti crea teste personalizate utilizand imagini, videouri sau materiale audio. De asemenea, puteti importa automat teste predefinite din modelele 3D si instrumentele noastre pe care le puteti modifica sau utiliza imediat.

Fisele de lucru create pot fi inserate in paginile corespunzatoare ale publicatiilor mozaBook sau pot fi date elevilor ca teme pentru acasa, pe care acestia sa le rezolve pe mozaWeb.

Scrieţi un review

Software educational mozaBook CLASSROOM

Software educational mozaBook CLASSROOM

Software-ul educational mozaBook CLASSROOM contine aplicatii de dezvoltare a competentelor, de ilustrare si exersare ce fac invatarea distractiva pentru copii si este disponibil in mai multe limbi.

Realizam training-ul necesar utilizarii mozaBook.

Quartz Matrix – trainer certificat pentru instruire mozaBook

Termen de livrare: 5 zile

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare