x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Videoproiector BenQ MH856UST pentru distante ultra-scurte

9H.JDT77.24E

Nou

Videoproiectorul BenQ MH856UST este solutia interactiva Full HD pentru intreaga sala de clasa. Ofera conectivitate superioara, cu un design Ultra Short-Throw si interactivitate optionala PointWrite™.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produsPagina web BenQ

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

7 599,00 lei *fara TVA 19%

9 042,81 lei *cu TVA 19%

Calitate desavarsita a imaginilor de la distanta ultra scurta (UST)

Cu ajutorul unui proiector Ultra Short Throw (UST) profesorii pot tine atentia elevilor atrasa catre proiectia de 2.5 metri care poate fi facuta de la doar 0.43 metri*

* Proiectia tip "in oglinda" este calculata de la ecran la spatele proiectorului.

Proiectii perfecte

Imagini spectaculoase cu rezolutia Full HD

BenQ ofera o larga gama de modele de proiectoare UST pentru utilizarea in salile de clasa. Proiectoarele Full HD cu distanta foarte mica de proiectie ofera clasei imagini foarte clare, cu detalii fine si culori naturale la fiecare lectie.

Inovatiile BenQ pentru solutii interactive

Educatie interactiva cu tehnologia de varf de la BenQ

Invatarea activa de tip Foster prin interactivitate PointWrite si colaborare cu clasa
Implicarea si angajarea elevilor sunt modalitatile principale ale conceptului BenQ Smart Classroom (clasa inteligenta) - simpla integrare in MH856UST si a celei mai recente tehnologii PointWrite™ este cea mai buna metoda ce permite lucrul la tabla a mai multor elevi in acelasi timp. BenQ aduce inovatia interactiva si solutiile digitale la un nou nivel de simplitate, usurinta in utilizare si control, prin sprijinirea invatarii "in parelel” si implicarea elevilor ca niciodata pana acum. Profesorii pot transforma acum orice spatiu intr-o tabla interactiva si pot colabora cu pana la 4 elevi simultan cu ajutorul pen-urilor interactive PointWrite™ sau pur si simplu folosind degetele.


Proiectie dual screen cu suport pentru mai multe atingeri simultane

Sistemul dual screen de la BenQ permite profesorilor sa creeze o experienta de invatare captivanta, folosind doua proiectoare cu suport PointWrite pentru a proiecta doua imagini unite. Este creata astfel o suprafata foarte mare de afisare, pe care pot fi proiectate imagini cu sistemul solar, galaxii, excursii virtuale in jurul lumii sau care poate fi pur si simplu un mediu de lucru pentru mai multi elevi.

Specificatiile PointWrite:

Suporta pana la 4 pen-uri/ degete

‧ Calibrare si setare fara efort in doar 1 secunda*
‧ Raspuns foarte rapid de doar 0.016-secunde pentru o afisare continua si un scris natural
‧ Suporta nativ multi touch si gesturi Win8 **

*Viteza de calibrare poate varia depinzand de fiecare computer.
**Functia este disponibila cu kit-ul optional PointWrite.PointWrite Kit.

Montare pe perete cu aliniere eficienta

Creat special pentru o instalare fara probleme, suportul pentru fixare in perete de la BenQ vine cu un design care te ajuta. Acest suport prietenos pentru un proiector ultra short-throw vine cu o schita de instalare si un masurator, ce te ajuta sa gasesti pozitia optima pentru proiector si sa aliniezi imaginea proiectata in clasa ta.

Conectivitate MHL

Cu ajutorul conectivitatii MHL puteti afisa direct din dispozitivele Android pe ecranul de proiectie. Functia MHL permite afisarea documentele, fotografiile, clipurile si orice alt continut de pe dispozitivul smart pe ecranul de proiectie. Odata conectat la proiector, dispozitivul se incarca in timp ce-l utilizati si nu trebuie sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie in timpul prezentarii.

Reducerea consumului, prietenos cu mediul

Economiseste mai multa energie cu tehnologia BenQ SmartEco

Tehnologia SmartEco a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

Modul SmartEco: Consum Inteligent

Prin analizarea continutul video pentru a determina luminozitatea necesara pentru obtinerea culorilor si contrastului optim, modul SmartEco poate reduce consumul lampii, oferind in acelasi timp cea mai buna calitate a imaginii. Fara compromisuri!

*SmartEco Mode, the dynamic power saving mode,can save at least 70% power based on the projection content level.

Modul Eco Blank

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran atunci cand au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

 

Modul pornit - consumul lampii la 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie

 

Modul Eco Blank - consumul lampii redus la 30%

Atentia indreptata spre profesor

Modul Nicio sursa detectata

Comutarea automata la modul Eco Blank in termen de trei minute dupa pornirea proiectorului, fara nicio sursa de afisare, elimina risipa energetica si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu claritate ce nu se pierde:
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fara tehnologia DLP

Culorile originale                              Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Proiector DLP BenQ

Culorile originale             Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

Proiectoare fara tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(Toate fotografiile ce reprezinta scenarii de proiectie sunt simulate.)

Eticheta ecoFACTS
Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

Sistem de proiectie‎

DLP 3D‎

Rezolutie nativa‎

1080p FullHD (1920 x 1080)‎

Luminozitate‎

3.500 lumeni‎

Contrast‎

10.000:1‎

Culori afisate‎

1.07 miliarde culori‎

Lentile‎

F2.5, f=5.1mm‎

Aspect Ratio‎

Nativ 16:9 (6 aspect ratio selectable)‎

Raport distanta proiectie‎

0.33‎

Dimensiune imagine (diagonala)‎

88.9"-110" (2.2 - 2.8m) 

Zoom‎

Fix‎

Lampa ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)‎

3,000/ 4,000/ 7,000 ore‎

Reglaj trapez‎

2D, Vertical/ Horizontal ±15 grade.‎

Offset proiectie‎

150% ±5%‎

Rezolutii suportate‎

VGA (640 x 480) to UXGA (1600 x 1200)‎

Frecventa orizontala‎

15K-102KHz‎

Rata scanare verticala‎

23-120Hz‎

Dimensiuni (L x I x A)‎

373.3 x 287.5 x 130.2 mm (w/o Mirror)
373.3 x 287.5 x 201 mm (w Mirror)‎

Compatibilitate HDTV‎

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎

Compatibilitate video‎

NTSC, PAL, SECAM‎

Greutate‎

5 kg (fara suport)‎

Zgomot‎

37/ 33 dBA (Normal/ Economic mode)‎

Alimentare‎

AC 100V to 240V, 50 to 60Hz‎

Consum‎

Normal 380W, Standby < 0.5W‎

Limba

Arabic/ Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/ Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese

Mod imagine‎

Dynamic/ Presentation/ sRGB/ Cinema/ User 1/ User 2‎

Functii‎

Brilliant color 
User memory setting 
Teaching Template 
Instant restart 
Auto Power Off 
Quick Cooling 
OPE - SmartEco 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
VGA Signal Power On 
HDMI Signal Power On 
Auto Blank 
Panel Key lock 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a) 
nVidia 3DTV play 
nVidia 3D Vision 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
2D Keystone 
Corner Fit 
Wall Color Correction 
Interactive module compatible 
Closed Captioning 
Variable audio out 
Top-access lamp door 
Security Bar 
AMX Device Discovery 
Crestron eControl 
RoomView compatible 
LAN to RS232 

Accesorii (Standard)‎

Telecomanda cu baterii RCS011
Cablu de alimentare 2.9M
Manual de utilizare CD
Ghid de utilizare
Certificat de garantie
Cablu VGA (D-sub 15pin)
Kit montare perete (ghid de instalare): x 1‎

Accesorii (Optionale)‎

Kit pentru lampa de rezerva
Suport perete: WM04G4
Ochelari 3D: DGD5
Kit PointWrite: PW01U

Interfete‎

Computer In (D-sub 15pin) x 2 (Share with component)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1
S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1
HDMI/ MHL x 2 (HDMI 1 with MHL)
Audio In (Mini Jack) x 1
Audio Out (Mini Jack) x 1
Speaker 10W x 2
USB (Type mini B) x 1 (PointWrite interactive module)
USB (Type B) x 1 (FW download)
USB (Type A) x 1 (5V 2A Power for PT02 Touch module)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 1 (Front)

Garantie‎

Proiectorul: 36 luni
Lampa: 12 luni sau 2000 ore (care conditie se indeplineste prima)
Garantia pe teritoriul Romaniei este de tip Pick-up & Return prin apelarea telefonica a BenQ Service Call Center.
08010-23670 (apelabil prin reteaua Romtelecom)
0740.166.80


Pretul produsului include costul de 4 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Scrieţi un review

Videoproiector BenQ MH856UST pentru distante ultra-scurte

Videoproiector BenQ MH856UST pentru distante ultra-scurte

Videoproiectorul BenQ MH856UST este solutia interactiva Full HD pentru intreaga sala de clasa. Ofera conectivitate superioara, cu un design Ultra Short-Throw si interactivitate optionala PointWrite™.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produsPagina web BenQ

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare