x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Videoproiector BenQ MS630ST pentru distante scurte

9H.JDY77.13E

Nou

Videoproiectorul BenQ MS630ST pentru distante scurte iti ofera diagonale de proiectie de 140 cm, de la doar 1 metru distanta. Este foarte potrivit pentru salile mici si medii. In plus, este 3D nativ, efectele 3D fiind comparabile cu cele dintr-un cinematograf clasic.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produsPagina web BenQ

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP
Transport unic – 12 RON (TVA inclus)

2 199,00 lei *fara TVA 19%

2 616,81 lei *cu TVA 19%

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

Mod Economie lampa

Costurile legate de inlocuirea lampii reprezinta cea mai mare parte a costurilor totale de utilizare. Modul Economie lampa este realizat pentru a regla dinamic puterea lampii in functie de nivelul de luminozitate al continutului, pentru a extinde semnificativ durata de viata a lampii cu 50%! Frecventa de inlocuire a lampii este, de asemenea, redusa cu pana la 50% pentru a reduce costurile de inlocuire.

Modul Eco Blank

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran atunci cand au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

 

Modul pornit - consumul lampii la 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie

 

Modul Eco Blank - consumul lampii redus la 30%

Atentia indreptata spre profesor

Modul Nicio sursa detectata

Comutarea automata la modul Eco Blank in termen de trei minute dupa pornirea proiectorului, fara nicio sursa de afisare, elimina risipa energetica si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.

0.5 W in Standby Mod

Cand este inactiv, MS630ST mentine consumul energetic la un minim de 0.5 W, obtinand ceea ce odata a fost o provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avans tehnologic in economisirea energetica contribuie cu certitudine la prelungirea duratei de viata a lampii si reduce costurile legate de consumul energetic.

Blu-ray Full HD 3D suportat

BenQ MS630ST este construit cu cea mai recenta tehnologie DLP® pentru a suporta functionalitatea 3D, ceea ce permite scolilor sa ofere elevilor o experienta completa, prin folosirea ochelarilor 3D si a continuturilor 3D de la playerul blu-ray.

Amplificarea semnalului audio

Cu difuzorul incorporat, BenQ MS630ST poate fi folosit ca sistem audio atunci cand proiectorul nu functioneaza si este in modul de asteptare. Acesta va permite sa nu mai cheltuiti bani in plus pentru achizitionarea unui sistem audio independent.

Lucrurile bune se datoreaza distantelor mici de proiectie 

Fara limitari din cauza spatiului

Doar imaginati-va libertatea de a avea aceeasi calitate a proiectiei la doar jumatate din distanta necesara! Veti avea flexibilitatea de a va alege locatiile de proiectie! Aceasta este magia distantei scurte de proiectie!

Fara lumini orbitoare pentru ochi

Distanta scurta de proiectie previne patrunderea luminii proiectorului direct in ochi, ceea ce va permite sa va concentrati asupra audientei.

Fara perturbari

Luati-va la revedere de la umbrele deranjante. Cu o distanta de proiectie atat de aproape, va puteti deplasa liber fara a va mai face griji cu privire la obstructionarile dintre proiector si ecran!

Mentenanta simplificata pentru proiectoare

Mentananta usoara cu capac de acces rapid la lampa

Capacul de acces catre lampa proiectorului este pozitionat in partea de sus pentru a avea un acces rapid si simplu, mai ales cand proiectorul este montat in clasa pe tavan.

Instalare rapida

Cu butonul de Quick Install (instalare rapida) de pe telecomanda ai acces rapid la functiile legate de instalarea proiectorului din Meniu OSD.

Auto Power Off

Acest sistem detecteaza automat daca sursa de semnal dispare cateva minute, oprind alimentarea proiectorului pentru a economisii energie dar si prentru a prelungi durata de viata a lampii.

Obturare automata a luminii

Obturarea automata reprezinta o caracteristica de siguranta realizata pentru a va proteja ochii. Face ca MS630ST sa detecteze miscarile la 20 de centimetri* in fata obiectivului si sa inchida automat lumina de proiectie.
*Distanta efectiva la aproximativ 20 cm poate varia in functie de nivelurile de lumina ambientala si de culoarea obiectelor reflectate.

Afisare wireless pentru laptop, tableta si smartphone.

Introduceti adaptorul optional BenQ Wireless Dongle in slotul USB, pentru a afisa wireless continuturile de la PC, MAC, iPhone si iPad la BenQ MS630ST, cu ajutorul programului QPresenter.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu claritate ce nu se pierde:
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fara tehnologia DLP

Culorile originale                              Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Proiector DLP BenQ

Culorile originale             Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

Proiectoare fara tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(Toate fotografiile ce reprezinta scenarii de proiectie sunt simulate.)

Eticheta ecoFACTS
Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

Sistem de proiectie‎

DLP 3D‎

Rezolutie nativa‎

SVGA (800 x 600)‎

Luminozitate‎

3200 lumeni‎

Contrast‎

13000:1‎

Culori afisate‎

1.07 miliarde culori‎

Lentile‎

F=2.6-2.78, f=10.2-12.24mm‎

Aspect Ratio‎

Nativ 4:3 (5 aspect ratio selectable)‎

Raport distanta proiectie‎

0.9-1.08 (78" @ 1.44m) 

Dimensiune imagine (diagonala)‎

60"-120"/ 300" 

Zoom‎

1.2:1‎

Lampa ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)‎

4000/ 6000/ 6500/ 10000 ore 
10.000 ore de utilizare inseamna:
= 4.8 ani (8 ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an)
= 6.4 ani (6 ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an)
= 9.6 ani (4 ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an)
= 16 ani (6 ore/zi, 2 zile (in weekend)/saptamana, 52 saptamani/an)‎

Reglaj trapez‎

1D, Vertical +/- 30 grade

Offset proiectie‎

110% ±5%‎

Rezolutii suportate‎

VGA (640 x 480) to WUXGA_RB (1920 x 1200) * RB = Reduced Blanking‎

Frecventa orizontala‎

15K-102KHz‎

Rata scanare verticala‎

24-120Hz‎

Dimensiuni (L x I x A)‎

287.3 x 114.4 x 232.6mm‎

Compatibilitate HDTV‎

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎

Compatibilitate video‎

NTSC, PAL, SECAM‎

Greutate‎

2.6kg‎

Zgomot‎

33/ 28 dBA (Normal/ Economic mode)‎

Alimentare‎

AC100 to 240V, 50 to 60 Hz‎

Consum‎

Normal 305W, Eco 220W, Standby < 0.5W‎

Limba‎

Arabic/ Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/ Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese

Mod imagine‎

** Bright/ Presentation/ sRGB/ Cinema /(3D) / User 1/ User 2‎

Functii‎

Brilliant color 
MyScreen (in Factory Mode) 
Presentation timer 
Instant restart 
Auto Power Off 
Quick Cooling 
High altitude mode 
Freeze / Blank 
OPE - SmartEco 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
VGA Signal Power On 
HDMI Signal Power On 
HDTV Compatible 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a) 
nVidia 3DTV play 
nVidia 3D Vision 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
Auto keystone (1D) 
Wall Color Correction 
Closed Captioning 
Variable audio out 
Top-access lamp door 
Anti-dust filter 
Security Bar 

Accesorii (Standard)‎

Telecomanda cu baterii
Certificat de garantie
Cablu de alimentare
Ghid de utilizare
Cablu VGA (D-sub 15pin)

Accesorii (Optionale)‎

Kit pentru lampa de rezerva P/N: 65.J9306.002
Suport perete P/N: 5J.J4R05.001
Obiective optionale:
P/N: 5J.J2K01.001
P/N: 5J.J0T14.011

Compatibilitate si suport 3D‎

PC: 120Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to WXGA,
PC: 60Hz Top-bottom 3D for resolutions up to SXGA+
Video: 60Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to 480i‎

Interfete‎

Computer In (D-sub 15pin) x 1 (Share with component)
Monitor Out (D-sub 15pin) x 1
Composite Video In (RCA) x 1
S-Video In (Mini DIN 4pin) x 1
HDMI (1.4a) x 2 (One share with MHL2.0)
Audio In (Mini Jack) x 1
Audio L/R In (RCA) x 1
Audio Out (Mini Jack) x 1
Speaker 10W x 1
USB (Type mini B) x 1 (Download & Page Up/ Down)
USB (Type A) x1 (1.5A Power Supply)
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 2 (Front + Top)

Garantie‎

Proiectorul: 36 luni
Lampa: 12 luni sau 2000 ore (care conditie se indeplineste prima)
Garantia pe teritoriul Romaniei este de tip Pick-up & Return prin apelarea telefonica a BenQ Service Call Center.
08010-23670 (apelabil prin reteaua Romtelecom)
0740.166.808‎

Scrieţi un review

Videoproiector BenQ MS630ST pentru distante scurte

Videoproiector BenQ MS630ST pentru distante scurte

Videoproiectorul BenQ MS630ST pentru distante scurte iti ofera diagonale de proiectie de 140 cm, de la doar 1 metru distanta. Este foarte potrivit pentru salile mici si medii. In plus, este 3D nativ, efectele 3D fiind comparabile cu cele dintr-un cinematograf clasic.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produsPagina web BenQ

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare