x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Videoproiector BenQ MW 727

MW727

Nou

Videoproiectorul BenQ MW727 dispune de rezolutie WXGA, luminozitate de 4200 ANSI lumeni, contrast ultra-inalt de 11.000:1, posibilitati de reglaj ale keystone-ului 2D (pe verticala si pe orizontala) si are o multime de conexiuni pentru proiectii care sa arate excelent.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produs: Pagina web BenQ

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP

Pret: 4 583,00 lei
*fara TVA 19%

Economiseste mai multa energie cu tehnologia SmartEco de la BenQ

Tehnologia SmartEco a imbunatatit ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. Prin aceasta inovatie, scolile si companiile pot economisi pana la 70% din energia consumata de lampa si pot scadea costurile de mentenanta. Facilitatile de reducere dinamica a consumului nu vor compromite culorile foarte vii, ce sunt vizibile in orice prezentare.

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. Consumul este astfel redus pentru a fi folosita doar atata lumina cat este necesara.

Modul Eco Blank

Acest mod permite profesorilor intunecarea proiectiei de pe ecran atunci cand au nevoie sa redirectioneze atentia elevilor catre ei sau cand proiectorul nu este folosit. Atunci cand este activat, modul EcoBlank reduce automat puterea lampii, scazand consumul total de curent cu 70%.

 

Modul pornit - consumul lampii la 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie

 

Modul Eco Blank - consumul lampii redus la 30%

Atentia indreptata spre profesor

Consum de 0.5 W in modul Standby

Atunci cand nu este folosit, videoproiectorul BenQ MW727 reduce consumul pana la 0.5 W in modul standby, obtinand astfel un nivel de consum ce era greu de atins de modelele anterioare. Acest avans tehnologic ajuta la prelungirea vietii lampii si la reducerea costurilor cu energia electrica.

Consum mai mic de 6 W in modul Network Standby

Atunci cand modul Network Standby este activat, proiectorul MW727 necesita un consum mai mic de 6 W pentru a ramane conectat la retea dupa ce a fost oprit. Managerii IT pot pastra controlul complet asupra utilizarii si depanarii zilnice a proiectorului, reducand in acelasi timp consumul resurselor de energie ale pamantului.

Corectie 2D de trapez

Proiectii din lateral folosind functia Keystone
Cand videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, functia de corectie keystone 2D va ofera o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez, utilizand ajustari pe orizontala si pe verticala.

Corectia Corner Fit (ajustarea colturilor imaginii)

Corner Fit (ajustarea colturilor imaginii) este un mod comod si flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independenta a fiecarui colt al imaginii.

Conexiune MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorita conectivitatii MHL puteti afisa direct din dispozitivele Android pe videoproiector. Videoproiectorul BenQ MW727 este dotat cu functia MHL si va permite sa afisati datele, fotografiile si alt continut de pe dispozitivele dumneavoastra cu Android. De asemenea, dispozitivul dumneavoastra Smart (tableta, telefon) se poate si incarca in timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie mai tarziu.

LAN Display

Afisarea prin LAN este o solutie eficienta din punct de vedere a costului pentru managementul proiectorului utilizand un singur cablu LAN pentru control si afisare. Aceasta functie ofera posibilitatea de afisare de pe un NB pe un display, pentru o administrare mai buna a continutului pentru discutii, prezentari de instruire sau predare.

Sistem audio puternic de 10 W

Videoproiectorul BenQ MW727 prin sistemul audio imbunatatit cu difuzoare de 10 W ofera in clasa la fiecare ora de curs un sunet de calitate si claritate deosebita. Acum profesorul ii poate invata mai usor pe elevi, iar elevii la randul lor pot invata mai repede.

Controlul proiectorului prin reteua LAN cu CrestronRoom View®si PJ-Link

Functia de LAN Control a fost conceputa pentru a ajuta managerii IT sa execute operatiunile de intretinere si reparatii zilnice ale proiectorului intr-un mod eficient si efectiv – oferindu-le acces, control deplin si direct de la posturile lor de lucru la toate functiile proiectorului. Proiectorul MW727 suporta configuratia originala Control LAN pe care o detineti – indiferent daca acesta este de tipul Crestron sau PJ-Link.

Suporta variate formate 3D

Videoproiectoarele BenQ pentru educatie sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiectie 3D ce ofera elevilor aceleasi efecte 3D ca si cele din filmele 3D. Formatele 3D suportate de MW727 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom si 3D side-by-side. In plus poate fi conectat la un  Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebită.

Subtitrari

Videproiectorul BenQ MW727 ofera posibilitatea afisarii subtitrarilor in cadrul continutului video fara sa mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de invatamant, ca de exemplu la orele de limbi straine, unde transcrierea pe ecran a subtitrarii sau dialogului original este necesara.

Sabloane pentru scriere ca pe tabla

Pentru a face munca profesorului mai usoara BenQ a adaugat la videoproiectorul MW727 functia de saloane pentru invatare. Poti alege dintre cele patru modele de sabloane: formatul scrisoare, partitura muzicala, foaie de lucru si grafice; acum poti folosi orice tabla interactiva ca si pe o tabla clasica de scoala fara sa tragi linii suplimentare.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu claritate ce nu se pierde:
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fara tehnologia DLP

Culorile originale                              Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Proiector DLP BenQ

Culorile originale             Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.


Eticheta ecoFACTS

Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

Specificatii tehnice videoproiector BenQ MW 727:

Rezolutie nativa

WXGA (1280 x 800)‎

Rezolutii suportate

VGA (640 x 480) - WUXGA_RB (1920 x 1200)*RB = Reduced blanking‎

Luminozitate

4200 lumeni

Sistem de proiectie

DLP 3D

Contrast

11.000 : 1

Lentile

F=2.59 - 2.91, f=16.87 - 21.87

Aspect Ratio

Native 16:10

Raport distanta proiectie

1.2 - 1.57

Dimensiune imagine (diagonala)

50''~300'' 

Mod lampa (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)

3000/4000/6000 ore

Frecventa orizontala

15-102 KHz 

Rata scanare verticala

23-120 Hz 

Compatibilitate HDTV

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p 

Compatibilitate video

NTSC / PAL / SECAM

Nivel Zgomot (Normal/Economic Mode)

37/34 dBA

Interfete

HDMI x 2

MHL x 1
Composite Video in (RCA) x 1
S-Video in x 1
Audio in (Mini Jack) x 1
Audio out (Mini Jack) x 1
Speaker 10 W x 1

USB (Type A) x 1
USB (Type mini B) x 1
RS232 (DB-9pin) x 1
IR Receiver x 2

Accesorii (Standard)

Cablu de alimentare

Telecomanda

Certificat de garantie 

Cablu VGA

Geanta transport

Accessorii (Optional)

ochelari 3D, kit montare tavan

Greutate

3.3 kg‎

Alimentare

AC 100 - 240 V, 50/60 Hz 

Consum

350 W

Garantie

Proiectorul: 36 luni
Lampa: 12 luni sau 2000 ore

buy online at DealsPolo

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi un review

Videoproiector BenQ MW 727

Videoproiector BenQ MW 727

Videoproiectorul BenQ MW727 dispune de rezolutie WXGA, luminozitate de 4200 ANSI lumeni, contrast ultra-inalt de 11.000:1, posibilitati de reglaj ale keystone-ului 2D (pe verticala si pe orizontala) si are o multime de conexiuni pentru proiectii care sa arate excelent.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produs: Pagina web BenQ

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare