x

Contacteaza-ne!Program: Luni - Vineri: 08:30 - 17:30

Te contactam noi?

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de mai jos.

Nume:
Telefon (074-123-4567)*:


Vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre expertul nostru

Videoproiector BenQ MX726

MX726

Nou

Videoproiectorul BenQ MX726 dispune de rezolutia XGA, luminozitate de 4000 ANSI lumeni, contrast ultra-inalt de 11.000:1, posibilitati de reglaj ale keystone-ului 2D (pe verticala si pe orizontala) si o multime de conexiuni pentru realizarea de proiectii excelente.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produs: Pagina web BenQ

Mai multe detalii

SICAP
Produsele si serviciile din Qmart pot fi achizitionate prin SICAP

Pret: 4 099,00 lei
*fara TVA 19%

Economie de energie, prietenos cu mediul

SmartEco - cea mai performanta tehnologie pentru un mediu

BenQ este primul brand de proiectoare cu tehnologie DLP care a incorporat lampi cu tehnologia ImageCare. Astfel BenQ a facut un mare pas inainte, dezvoltandu-si propria tehnologie SmartEco pentru economisirea perfecta a energiei, economie necesara salilor de clasa ale secolului 21. Construit cu noua sa inventie, videoproiectorul MX726 ofera astfel stralucire, calitate perfecta a imaginii dar si o viata mult mai lunga a lampii, toate acestea fara compromisuri de calitate.

Modul Eco Blank

Cand proiectorul nu mai detecteaza o sursa video, modul Eco Blank este activat automat dupa 3 minute de inactivitate. Curentul nu mai este risipit, iar durata de viata a bateriei este prelungita.

 

Modul pornit - consumul lampii la 100%
Atentia indreptata spre ecranul de proiectie

 

Modul Eco Blank - consumul lampii redus la 30%

Atentia indreptata spre profesor

Modul SmartEco

In modul SmartEco, consumul lampii este ajustat in mod inteligent pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima, in functie de continutul afisat. 

Daca proiectorul este pornit timp de trei minute fara ca o sursa de semnal video sa fie detectata, el trece automat in modul EcoBlank, oprind astfel risipa de energie si prelungind viata lampii.

0.5 W in Modul Stand By (asteptare)

Cand este inactiv, MX726 mentine consumul energetic la un minim de 0.5 W, obtinand astfel ceea ce alta data a fost o reala provocare pentru modelele anterioare de proiectoare. Acest avantaj tehnologic in economisirea energetica contribuie cu certitudine la reducerea costurilor legate de consumul energetic.

Consum mai mic de 6 W in modul Network Standby

Atunci cand modul Network Standby este activat, proiectorul MX726 necesita un consum mai mic de 6 W pentru a ramane conectat la retea dupa ce a fost oprit. Managerii IT pot pastra controlul complet asupra utilizarii si depanarii zilnice a proiectorului, reducand in acelasi timp consumul resurselor de energie ale pamantului.

Corectie 2D de trapez

Proiectii din lateral folosind functia Keystone
Cand videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului, functia de corectie keystone 2D va ofera o flexibilitate de instalare mai mare a proiectorului prin corectarea efectului de trapez, utilizand ajustari pe orizontala si pe verticala.

Corectia Corner Fit (ajustarea colturilor imaginii)

Corner Fit (ajustarea colturilor imaginii) este un mod comod si flexibil de a corecta fiecare dimensiune a imaginii prin ajustarea independenta a fiecarui colt al imaginii.

Conexiune MHL (Mobile High-Definition Link)

Datorita conectivitatii MHL puteti afisa direct din dispozitivele Android pe videoproiector. Videoproiectorul BenQ MX726 este dotat cu functia MHL si va permite sa afisati datele, fotografiile si alt continut de pe dispozitivele dumneavoastra cu Android. De asemenea, dispozitivul dumneavoastra Smart (tableta, telefon) se poate si incarca in timp ce vizualizati continutul, deci nu trebuie sa va faceti griji ca veti ramane fara baterie mai tarziu.

LAN Display

Afisarea prin LAN este o solutie eficienta din punct de vedere a costului pentru managementul proiectorului utilizand un singur cablu LAN pentru control si afisare. Aceasta functie ofera posibilitatea de afisare de pe un NB pe un display, pentru o administrare mai buna a continutului pentru discutii, prezentari de instruire sau predare.

Sistem audio puternic de 10 W

Videoproiectorul BenQ MX726 prin sistemul audio imbunatatit cu difuzoare de 10 W ofera in clasa la fiecare ora de curs un sunet de calitate si claritate deosebita. Acum profesorul ii poate invata mai usor pe elevi, iar elevii la randul lor pot invata mai repede.

Controlul proiectorului prin reteua LAN cu CrestronRoom View®si PJ-Link

Functia de LAN Control a fost conceputa pentru a ajuta managerii IT sa execute operatiunile de intretinere si reparatii zilnice ale proiectorului intr-un mod eficient si efectiv – oferindu-le acces, control deplin si direct de la posturile lor de lucru la toate functiile proiectorului. Proiectorul MX726 suporta configuratia originala Control LAN pe care o detineti – indiferent daca acesta este de tipul Crestron sau PJ-Link.

Suporta variate formate 3D

Videoproiectoarele BenQ pentru educatie sunt echipate standard cu DLP Link™, sistemul de proiectie 3D ce ofera elevilor aceleasi efecte 3D ca si cele din filmele 3D. Formatele 3D suportate de MX726 sunt: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom si 3D side-by-side. In plus poate fi conectat la un Blue-Ray DVD pentru imagini de o calitate deosebita.

Subtitrari

Videproiectorul BenQ MX726 ofera posibilitatea afisarii subtitrarilor in cadrul continutului video fara sa mai fie nevoie de dispozitive externe pentru subtitrare. Este perfect pentru procesul de invatamant, ca de exemplu la orele de limbi straine, unde transcrierea pe ecran a subtitrarii sau dialogului original este necesara.

Sabloane pentru scriere ca pe tabla

Pentru a face munca profesorului mai usoara BenQ a adaugat la videoproiectorul MX726 functia de saloane pentru invatare. Poti alege dintre cele patru modele de sabloane: formatul scrisoare, partitura muzicala, foaie de lucru si grafice; acum poti folosi orice tabla interactiva ca si pe o tabla clasica de scoala fara sa tragi linii suplimentare.

Proiectoare BenQ cu DLP | Imagini perfecte pentru mai mult timp, cu tehnologia DLP

Imagini cu claritate ce nu se pierde:
Proiectoarele DLP BenQ sunt construite pentru a te bucura de ele foarte mult timp, oferind claritate excelenta, vizibilitate foarte buna si culori naturale timp de multi ani. Noi folosim tehnologie DLP de top pentru a reflecta lumina pura din milioane de micro-oglinzi de pe un cip DMD prin rotite de culoare imbunatatite. Proiectoarele DLP BenQ nu au probleme de imbatranire si sunt teoretic imune la scaderea calitatii imaginii, datorita faptului ca micro-oglinzile nu reflecta culori si sunt protejate intr-un sistem etansat aproape complet. Astfel, daca dupa 2000 de ore de functionare intensa veti schimba lampa proiectorului cu una noua, imaginile redate vor fi comparabile cu cele ale unui priector nou.

Proiectoare fara tehnologia DLP

Culorile originale                              Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Proiector DLP BenQ

Culorile originale             Dupa 2.000 de ore de utilizareDupa instalarea unei lampi noi

Tehnologia DLP permite folosirea unui design ce nu necesita filtre, pentru o incredere mai mare in calitatea in timp a imaginii si pentru un cost redus de intretinere. Tehnologia SmartEco de la BenQ imbunatateste contrastul si calitatea imaginii de-a lungul timpului, oferind in acelasi timp un consum al lampii redus cu pana la 70%.

Claritate exceptionala si vizibilitate foarte buna:

Tehnologia DLP ofera un factor de acoperire de 96%. Circuitele de control sunt amplasate sub pixel pentru a elimina conturul gros si negru din jurul fiecarui punct de pe imagine, contur ce reduce din culori si detalii. Un factor de acoperire cat mai mare se traduce intr-o imagine vizibil mai pura, avand culori mai intense si o claritate mai buna.

Proiectoarele DLP BenQ ofera de asemenea un raport de contrast foarte bun pentru afisarea perfecta a textului mic, a liniilor fine si a detaliilor din scenele intunecate. Intensitatile de negru sunt mai profunde, iar imaginea per ansamblu este focalizata si mai curata. Prezentarile dumneavoastra vor fi mai lizibile si foarte eficiente, chiar si din ultimul rand al unei incaperi bine iluminate.

Proiectoare fara tehnologia DLP

 

Proiector DLP BenQ

 

(Toate fotografiile ce reprezinta scenarii de proiectie sunt simulate.)

Eticheta ecoFACTS
Eticheta ecoFACTS iti spune cat sunt de prietenoase cu mediul produsele BenQ!

Dezvoltand produse prietenoase cu mediul, BenQ nu doreste doar sa se conformeze unor norme impotriva poluarii mediului, ci sa creeze dispozitive care sa protejeze activ mediul inconjurator!

Eticheta ecoFACTS afirma eforturile mari ale companiei BenQ de-a inlocui substantele periculoase, de-a selecta materialele potrivite, de-a optimiza designul ambalajului si de-a construi produse ce consuma mai putin.

Sistem de proiectie‎

DLP 3D‎

Rezolutie nativa‎

XGA (1024x768)‎

Luminozitate‎

4,000 ANSI Lumeni‎

Culori afisate‎

1.07 Miliarde culori‎

Lentile‎

F=2.59~2.91, f=16.87~21.87 mm‎

Aspect Ratio‎

Native 4:3

Raport distanta proiectie‎

1.5 - 1.97 (65" ±3% @2m) 

Dimensiune imagine (diagonala)‎

50" ~ 300" (1.27 - 7.62m) 

Zoom‎

1.3x‎

Tip lampa (putere)‎

280 W‎

Lampa ( (Normal / Economic / SmartEco / LampSave)‎

3000/4000/6000 ore
6000 ore de utilizare inseamna:
= 2.88 ani (8 ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an)
= 3.85 ani (6 ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an)
= 5.77 ani (4 ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an)
= 9.61 ani (6 ore/zi, 2 zile(in weekend)/saptamana, 52 saptamani)‎

Reglaj trapez‎

2D, Vertical & Horizontal ± 30 grade‎

Offset proiectie‎

Vertical: 128% ± 5%‎

Rezolutii suportate‎

VGA (640 x 480) to WUXGA_RB(1920 x 1200) *RB = Reduced blanking‎

Frecventa orizontala‎

15K-102KHz‎

Rata scanare verticala‎

23-120Hz‎

Dimensiuni (L x I x A)‎

314.2x116x216.3 mm (cu picior)
314.2x102x216.3 mm (fara picior)‎

Compatibilitate HDTV‎

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p‎

Compatibilitate video‎

NTSC, PAL, SECAM‎

Greutate‎

3.3Kg‎

Zgomot‎

37/34 dBA (Normal/Economic mode)‎

Alimentare‎

AC100 to 240 V, 50 to 60 Hz‎

Consum‎

Normal: 270W 
Eco: 220W 
SmartEco: deppending of image projected
Network standby <6.0W
Standby <0.5W‎

Limba

Arabic/Bulgarian/ Croatian/ Czech/ Danish/ Dutch/ English/ Finnish/ French/ German/ Greek/ Hindi/ Hungarian/ Italian/ Indonesian/ Japanese/ Korean/ Norwegian/ Polish/ Portuguese/ Romanian/ Russian/ Simplified Chinese/Spanish/ Swedish/ Turkish/ Thai/ Traditional Chinese

Mod imagine‎

Dynamic / Presentation / sRGB / Cinema / (3D) / User 1 / User 2‎

Functii‎

SmartEco 
Brilliant color 
Win8 Certificate 
3D ready(DLP link, PC+Video) 
3D (HDMI1.4a 3D Mandatory Formats) 
nVidia 3DTV play 
3D comb filter 
3D color management 
Digital zoom 
User memory setting 
Direct Power On 
Quick Auto Search 
Closed Captioning 
Panel Key lock 
Siganl Power On (VGA signal detected) 
Teaching Template 
AMX Device Discovery 
Instant restart 
Variable audio out 
LAN Control-Crestron eControl 
LAN Control-RoomView compatible 
LAN Control-PJ Link compatible 
1 to 1 LAN Display 
Top-access lamp door 
Security Bar 
Wall Color Correction 
Quick Cooling 
HDTV Compatible 
Presentation timer 
High altitude mode 
Auto Power Off 
Freeze / Blank 
Eco Blank 
2D (H+V) Keystone 
Corner Fit 
LAN to RS232 

Accesorii (Standard)‎

Capac obiectiv

Telecomanda cu baterii

Certificat de garantie

Cablu de alimentare

Ghid de utilizare

Cablu VGA

Geanta de transport‎

Accesorii (Optionale)‎

Kit pentru lampa de rezerva
Suport perete
Ochelari 3D
Geanta de transport

Compatibilitate si suport 3D‎

Frame Sequential: Up to 60Hz 720p 
Frame Packing: Up to 24 Hz 1080p
Side by Side: Up to 24Hz 1080p
Top Bottom: Up to 60Hz 1080p‎

Interfete‎

Computer in (D-sub 15pin)x 2 
HDMIx2 (HDMI with MHL2.0 x1,HDMI x 1) 
MHLx 1(HDMI with MHL2.0) 
Monitor outx 1 
Composite Video in (RCA)x 1 
S-Video inx 1 
Audio in (Mini Jack)x 1 
Audio in (L/R)x1 
Audio out (Mini Jack)x 1
Microphone in(Mini jack)x 1
Speaker 10W x 1 
LAN(RJ-45) x 1 (LAN Control & LAN display) 
USB (Type A) x 1
USB (Type Mini B) x 1 
DC 12V Trigger (3.5mm Jack) x 1 
RS232 (DB-9pin) x 1 
IR Receiver x2 (Front+Rear)

Garantie‎

Proiectorul: 36 luni
Lampa: 12 luni sau 2000 ore (care conditie se indeplineste prima)
Garantia pe teritoriul Romaniei este de tip Pick-up & Return prin apelarea telefonica a BenQ Service Call Center.
(apelabil prin re
teaua Romtelecom)
0740.166.808

buy online at DealsPolo

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi un review

Videoproiector BenQ MX726

Videoproiector BenQ MX726

Videoproiectorul BenQ MX726 dispune de rezolutia XGA, luminozitate de 4000 ANSI lumeni, contrast ultra-inalt de 11.000:1, posibilitati de reglaj ale keystone-ului 2D (pe verticala si pe orizontala) si o multime de conexiuni pentru realizarea de proiectii excelente.

In stoc furnizor

Termen de livrare: 1-2 saptamani

Specificatii produs: Pagina web BenQ

Scrieţi un review

Intrebari si raspunsuri

Ai nelamuriri?

Pune o intrebare si vei primi rapid raspunsul nostru!

Pune o intrebare

Nu este nevoie sa va inregistrati

(optional)
*(Este necesara pentru a fi notificat atunci când un răspuns este disponibil)

Istoric navigare